Деца на цветята

Защото е Великден, защото е Пролет

0 коментара Сподели:

Едва ли има нещо в гардероба ни, което да крещи "пролет" повече от ефирните рокли с флорални мотиви. Те са ярък индикатор, че пролетта е тук и някак неволно, макар и невинаги да са сред топ тенденциите на сезона, се оказват върху нас.

Признаваме си, обичаме да се обличаме като деца на цветята, обичаме да пърхаме из града, погалени от първите слънчеви лъчи, обичаме свободата.

Тези наши съкровища са леки като перце, отвръщат на всеки порив на вятъра и са истински разкош, обгърнат в малко плат.

Комбинираме ги с още ярки цветове, когато искаме да ни забележат, само спазваме правилото другите ни дрехи да са дюс, или пък с тях разчупваме скучните зимни цветове и монохромни визии, които още надничат от закачалките. Вечер, когато стане малко по-хладно, ги харесваме с Неговия блейзър през раменете, а за да ни е още по-интересно, сменяме роклите с цял костюм, който ни дава огромна доза свежест от глава чак до пети.

Знаем, че за някои флоралните мотиви са твърде банален израз на пролет, но пък едва ли някой ще отрече, че от тях лъха вечна красота, до която поне веднъж всеки е искал да се докосне. Предлагаме ти този твой път да е сега. Защото е Великден! Защото е Пролет!

А дали чорапките имат нещо общо с токчетата тази пролет, виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *