Лятото ще има вкус на диня и балончета

Свеж вкус за топлите вечери

0 коментара Сподели:

От около месец насам нещата седят по друг, много по-слънчев начин. Сивата картинка отстъпи на пролетните багри и градът се събуди, озарен с усмивки и озвучен от песента на птиците. За щастие настъпи моментът, в който, вместо да прехвърчаме забързано от офиса директно вкъщи, да поспрем за малко в някоя градинка и да му се насладим на това хубаво време с хубавите му цветя. Мислите за срещи със стари и нови приятели, заслуженият happy hour след работния ден, пълната палитра на слънце и на въздух. Едно нещо пропуснахме тук, което обаче Carlsberg не забравиха да добавят, и това е последният помощник за разпускащия ни режим – новото Somersby.

Именно кралството на Somersby чудесно познава нашата свободолюбива природа, затова и тази година най-вкусните плодове са в тяхната слънчева градина, отгледани да стигнат до нас, да ни разхладят под формата на ледена нискоалкохолна напитка и да разтеглят усмивките, настроението и свободното ни време. Така, както ни харесва.

Този път новото Somersby ще ни поглези с вкус на диня. Кой не я обича и на кого не му е по вкуса, особено за онзи mood на отмора и безгрижие…

Изстрелът е точно в десетката независимо от местоположението – град или море. Засега сме тук, но плажът и планината се очертават все по-ясно на хоризонта. Градът, който до вчера е предлагал само стени, вече дава възможности да ги съборим и да се радваме на малките си бягства сред зелените простори на така жадуваното нищоправене.

От полянките по парковете до откритите барове, да поспреш за миг с любимата си напитка и просто да се рееш замечтано към лятото се превръща в ежедневния градски ритуал на откъсване, почивка и зареждане. Този сезон любимият плод на лятото може да е с теб навсякъде. Много от нас вече му се насладиха. Самостоятелно или в състава на изненадващо вкусни коктейли, новият сайдер моментално се превърна в един от фаворитите ни. Той е супер освежаващ и струва ни се съдържа доза магична съставка, която е способна да доведе полъха на летния бриз и до най-обикновените моменти на деня. Бълбукащата напитка Somersby Watermelon е тук и ти гарантира сладък вкус, скрит в наситен розов цвят, настроение и дълго разпускащо лято.

Още куп идеи за разхлаждане това лято, ще намериш тук…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *