Дни на предизвикателствата

Бандите RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza ще закрият юбилейния фестивал с фънк, ска и експериментални бийтове

0 коментара Сподели:

Три изключителни музикални проекта ще забият на 4 декември в клуб Mixtape 5 за 10-тия рожден ден на „Дни на предизвикателствата“ – събитие, оставило своя траен отпечатък върху света на екстремните спортове, екологията и туризма у нас. RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza ще бъдат музикалното предизвикателство, което ще закрие фестивала с концерт непосредствено след края на официалната програма между 2 и 4 декември в аула „Максима“ на УАСГ.

В четвъртък вечер  Мixtape 5 отваря вратите си точно в 21:30 ч. за всички приключенци, жадни за още незабравими преживявания, които искат да раздвижат адреналина и на дансинга след изпълнените с емоции фестивални дни.

За притежателите на тридневен билет от „Дни на предизвикателствата“ входът ще бъде свободен.

 

За всички останали пропуските ще са на цена 7 лв. на предварителна продажба от Ticketlogic.bg и 10 лв на място. 

Празничната вечер на 4 декември ще открият Меtaфоrmoза (Music Clinic Records) – фънк-джаз проект от световна величина,  включващ популярни музиканти със сериозен опит както на българска, така и на международна сцена: Роко Захариев (тромпет и перкусии), Мирослав Иванов (китара), Антони Рикев (бас) и Николай Данев (ударни).

За атмосферата между "групите на Предизвикателствата", както преди и след тях, ще се грижат dj-те –  RailBuzz & ZaziZazi (BigBanda).

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *