Събития за след работа: 01 – 05 юли

Какво да правим след Джулая?

0 коментара Сподели:

След като започваме седмицата с ударния изгрев е редно да стигнем до петък по вълните на яките събития. Събрали сме ти „какво и къде“ в любимия град, че да избутаме до петък и пак да запалим към морските ширини.

URBAN FEST В СЕРДИКА ЦЕНТЪР
1-7 юли, Serdika Center

Тази седмица градският дух намира своя дом в посока „Оборище . От 1 до 7 юли между 18:00 и 21:00 часа ще отидем в Serdika Center  за много повече от любимия ни шопинг. Eдни от най-добрите изпълнители и DJ-и у нас ни очакват за разбиващите afterwork партита за сезона на тазгодишния Urban Fest.  Основните заподозрени за разбиващите партита вече са ясни. В деня след Джулая ни очаква вълшебното дуо на Зорница Славова & Михаил Бозев. На следващия ден са Yagoda Treneva & Ilia Kolev, а преполовяването на седмицата ще отпразнуваме с Lina Nikol и Станислав Арабаджиев. Малко преди края ѝ се пренасяме в акустичната част на живота с Yavor Velchev – Yavi.

Спускай се към Борисовата градина за Punky Reggae Party! В Маймунарника те чакат Мерудия, Ревю, Котарашки и дъждовните кучета! Ела с нас под шарените сенки на Маймунарника за да сведем дружно стреса до минимум! Както винаги се обещава завидно парти с големи дози експлозивни емоции, които можем да отпуснем на воля под откритото небе.

Отново ще имаме възможността да се насладим на театралното вълшебство поднесено под звездите. В топлите летни нощи, които се задават на хоризонта ще можеш да гледаш нови и любими представления от програмата на Народен театър „Иван Вазов“ и не само. Потопи се в магията с третото издание на фестивала с пиесите – „Спанак с картофи“, „Актрисата“, „Лисичета“ и „Ромул Велики“.

На гости сме на Street Chefs, Божана Кацарова и Mastercard. Какво друго ни остава на 4 юли, освен да отдадем заслуженото на американската кухня. Бургерите няма да са единственото, което ще можеш да намериш на караваната – много повече те чака на паркинга на Street Chefs! Заедно с MEAT REVOLUTION и @Божана Кацарова ще се спретне цял стек фест. Барът ще е с бърбън, както подобава за американския ден, а музиката ще бъде от резидентите на Ritual Gatherings – Фарис и Сандро a.k.a The Foreigners.

Не сме забравили любимата на лятото софийска локация, а и на нас – Кино Кабана. Тук правилата не важат и време за купон е винаги когато имаме настроение. Вечерта е сряда, а с акустичен лайв на лятната сцена ни очакват момчетата от Остава. Истинска наслада, която заслужено може да си поднесем на удобно в центъра и в средата на горещата седмица.

Охлаждаме страстите и палим пламъчето на уюта дълбоко в сърцата ни с разказа на Роса Виктория – завърнала се от пътя си в Дания и Норвегия. Роса ще ни покаже как човек може да изпита датските hygge и lykke и защо датчаните наистина са най-щастливите хора на планетата. От нейния разказ ще разберем какво е нужно на човек, избрал да живее в Скандинавия и за какви културни различия трябва да е подготвен. 

Ако скоро ще пътуваш към Гърция, виж кои са най-добрите барове, ресторанти и хотели в Касандра.

Наскоро си поговорихме и с Лили Гелева.

А как се предпазваме от слънцето в града и на плажа, разбери от новото ни видео

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *