Разделени, но заедно: да превърнем картата на света в карта на България

"Покажи ни къде си, за да ти покажем колко голяма е България."

0 коментара Сподели:

Ако и на теб ти се е случвало да се чудиш колко е населението на България… което е разпръснато из цялото земно кълбо, то АБВ Поща е на път да намери точния отговор. Успоредно с устойчивите услуги за комуникация АБВ ти предлага възможността да се включиш в глобалното обединяване на всички родни сърца от близо и далеч. Виж повече тук.

Макар и разпръснати по всички краища на света – можем да останем заедно. Това е и посланието, което носи новата кампания на АБВ Поща. От 26 април 2018 можеш да се включиш в нея и да спечелиш много атрактивни награди. Отбележи се в дигиталната карта и се присъедини към всички сънародници, които се възползват от лесния и достъпен начин за свързване с близки и познати. 

Предизвикателството е отправено към всички нас, които сме навсякъде по света, но искаме да сме обединени.

Показвайки местоположението си, ще можем да очертаем неопределените граници на българската общност, днес, когато много от близките ни са извън пределите на родината ни. След финала през август ще можеш да спечелиш iPhone 8, таблети, слушалки и много други. Ще ти издадем, че 700 хиляди потребители биват активни в АБВ пощите си само за денонощие, така че не пропускай да се добавиш в картата… резултатите могат да бъдат изненадващо мащабни. 

6 метазначения на явлението seen и неустоимата му притегателна сила…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *