5 събития за след работа: 14 – 18 май

Ето къде ще се забавляваме до края на тази седмица

0 коментара Сподели:


LOVE MOVES
Generator, петък, 19 часа

За начало се запътваме към Generator. Изложбата Love Moves е за любовта – видяна през различните стереотипи, ограничения и табута. Десетимата автори са както родни, така и чуждестранни имена, като Ясен Згуровски, Севда Семер, Радостин Седевчев, Гонзало Оркуин, Его Родригер и още.

FUNK DA SYSTEM / MARTEN & RAWLAND
"БАР ПЕТЪК", четвъртък, 22 часа

Вечерта на просветния празник ще сме в бар „Петък“. Културно ще отпразнуваме празничната четвъртък вечер в компанията на Marten Roberto & RawLand. Партито е Funk da System и както винаги очакваме качествена музикална селекция фънк, хип-хоп, соул и каквото още са ни подбрали.

MARTIN PENEV / SOFIA ART MAP
Swimming Pool, четвъртък, 18 часа

За пръв път този сезон Swimming Pool отваря врати точно за изложбата на Мартин Пенев – „Обект на безпокойството“. Събитието ще бъде в колаборация със стартирането на Sofia Art Map, а от 19 часа ще може и да поговориш на място с художника. Ще си кажем „наздраве“ и ще зарадваме сетивата си с нещо оригинално. 

СЛУЧАЯТ "СКРИТИТЕ БУКВИ " И ДРУГИ НАМЕСИ В ГРАДСКА СРЕДА
Generator, четвъртък, 19 часа

 Проектът ще се осъществи под формата на публична дискусия, в която можеш да вземеш участие и ти. Темата намираме за супер интересна, предвид разрастващото се желание за облагородяване на градската среда с всякакви видове стрийт арт. Така че, ако се интересуваш от такъв тип проекти, осъществяването им и световните тенденции в тази посока, това е събитието за теб.

СТРУГАРЕ LIVE AT CLUB TERMINAL 1
Terminal 1, четвъртък, 22 часа

Стругаре ще гостува на сцената на Терминал 1, а DJ Cvetka ще бъде специалният гост зад пулта. Алтернативата ще оцвети делничната четвъртък вечер и със сигурност ще запали интереса ти към интересните музикални форми. 

За всеки ден от идната седмица сме ти подготвили музикална дестинация. 

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *