Влизаме в летен режим с Beach bar и Carrusel

Стане ли време за вечери на открито, озвучени от хубава музика, се сещаме за едно от любимите ни места за морски усещания в София – Beach Bar.

0 коментара Сподели:

 

За всеобща радост времето, в което той ще отвори врати, наближава с майска скорост. Тази година ни очакват много нощи, наситени с live изпълнения, тематични коктейлни вечери и неделно кино. Признаваме си едно – трудно ще ни е да изберем, но как се избира между приятни емоции и незабравими моменти?

Морето в града или градът в морето? Това не е въпросът. Летният режим на Carrusel започва от първи юни и предразполага към дълги и вълнуващи нощи. Качват ни на въртележката с разнообразните партита и интригуващите DJ-и всеки петък и събота.

За засилен старт още следващия петък – 19-ти май, те чака качествено парти с интересен музикален почерк. Гост е немският DJ Mousse Т, ярък кадър на Defected records с Glitter Box, особено актуален като създател на най-продавания и успешен ремикс на трака Cola. 

Знаем, че понякога слизането от въртележката е трудно, но имаш цяла вечер за танци. Така че давай – върти се до безкрай. 

А ако се виждаш като герой от латино приказка..

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *