JOY Station

Твоето място, ако търсиш забавления, добра храна и лайв музика

0 коментара Сподели:

JOY Station e мястото, където можеш да се забавляваш на няколко нива, като това важи както съвсем буквално (разположен е на два етажа), така и  по отношение на всевъзможните занимания, които мястото ти предлага. Лично ние сме в състояние да припознаем за свое любимото занимание на Големия Лебовси – боулингът и да заживеем в най-добрата зала в България с 20 писти. В края на ноември 2013 г. JOY Station дори ще бъде домакин на Sofia International Open – турнир от официалния календар на международната боулинг федерация WTBA. Ако точността и координацията са стихията ти се пробвай още на билярд, джаги, дарц. Аркадните игри и симулаторите пък са добър начин да вдигнеш нивото на адреналина и да се позабавляваш откровено.


И ако игралната зона е едната голяма атракция, то другото, с което JOY Station е изключителен е бар-клубът, разположен на първото ниво. Пред публика от над 1000 гости концерти изнасят едни от най-популярните български изпълнители. След броени дни Мастило (17.10) ще покажат по какво работят през последните месеци, след което сцената е за Аналгин (24.10), а краят на месеца е запазен за големият глас на Любо Киров (31.10). Ноември е месецът за Белослава (21.11), а през декември се занизват Сигнал (12.12), Диана Експрес (19.12) и неповторимата Лили Иванова (26.12). Първото ниво на JOY Station e подходяща локация за неформални частни поводи, но и за големи корпоративни събития. От една страна обособените барове и сепарета могат да посрещнат малки групи приятели, а от друга, голямата сцена, трите видеоекрана, светлинните ефекти и професионалното озвучаване в залата я правят подходяща за провеждане на всякакъв вид събития.


За да събереш сили преди дълга серия игри или лайв, опитай някой от специалитетите в ресторанта. С две ръце ти препоръчваме всичко приготвено на грил – от зеленчуци до месо, което главният готвач приготвя с тайна селекция подправки. На приятна тераса наблизо е обособен и детски кът, за да може родителите и децата да се чувстват добре и да се забавляват.

В JOY Station спокойно можеш да изкараш няколко часа, в които да се разтовариш с игри, хубава храна и музика. Само по себе си, това ни стигна, за да се чувстваме повече от добре, гарантирано и при теб ще се получи. 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *