NDOE и хилядите белези от дълбоки басове и изпипан звук

NDOE разказва за албума си „Хиляди белези“ и за великата промоция, която ни очаква на 15 юни.

0 коментара Сподели:

Жоро Панчев, "Eye motion"

С Георги Касабов – NDOE ни свързва история, стара колкото света, и всички, които сме подскачали и пораснали с римите и музиката на DRS, знаят точно за какво говорим. NDOE и Митака са вечна класика и ако преди „от шибаното гето до център“ слизахме пеш, то сега качваме левъла с ескалатор нагоре, защото Жоро ни разказва за първия си албум „Хиляди белези“, за изпипания звук и, разбира се – за очертаващата се като легендарна промоция на 15 юни, която те очаква в любимия ни Gramophone Club.

Здравейте, господин Касабов! Започваме директно – на 15 юни ще бъде промоцията на албума „Хиляди белези“. Какво да очакваме на това приятно соаре?

Цялата патаклама неслучайно ще се случи в клуб „Грамофон“. Получих покана от клуба и знам, че са ценители, затова се навих веднага. Знаете, че там стават красиви рап партита, същото ще се случи и сега –  ще изпея песните от албума в приятна обстановка с изненади, които сме приготвили за хората. Освен мен там ще бъде SECTA, който ще шаманства с негови парчета. FYRE също ще вкара огнени рими. Танците ще са от балет FAME, които ще изскочат със специална попинг хореография. Хост на партито ще бъде BOBO, а музиката ще подбира VKO. Ще има атмосфера, ще бъде жестоко.

Разкажи ни малко повече за самия албум. Кой работи по него, имаш ли си любим трак? Кой създаде тая велика визия?

Албумът е богато, лично, добре звучащо нещо, което събира 15 песни.Има много настроение, любов и рими. Има дълбоки басове, изпипан звук. Разнообразни песни в една посока, с доста вокали. Всеки, който го чуе, се влюбва в тази музика, казвам ти. Работихме няколко човека – muhaill, Algoriddim, BOYATA, ArtimoX. Алекс и Люси и Крис. Визиите са от Жоро Панчев. Слав Анастасов ми рисува по лицето – стана изродско. Свършихме доста смислена работа, която се оценява.

Чухме доста разностранчиви коментари – за истинския хип-хоп, залитането по комерсиалната страна и т.н. Все пак DRS е класика, но защо хората реагират крайно на „новото NDOE“?

Песните пръскат и хората яко се кефят на новите ми неща и на албума – купуват си го, искат тениски, фигурката на скулптора PXRN направи истински фурор. Аз се кефя много. Естествено не може всичко да се харесва на всички, но нямам драми с това – действам си.

Има ли трак от албума, който е посветен на някого?

Всички песни са посветени на реални лица и събития, това му е и хубавото, и тъжното.

Доста готини проекти имахте с Алекс и Влади, да очакваме ли нещо ново от тая красива музикална тройка?

Защо не! Те са адски талантливи.

Има ли положително развитие на българската музикална сцена според теб? Хората като че ли се обърнаха доста към бг артистите?

Да – има лайв сцена, има концерти, партита. Хората подкрепят българските артисти, които създават интересни проекти. Това създава здравословна конкуренция и качество.

Преди имахме с теб едно култово интервю, в което ти каза: „Ако имате две ризи – изгладете ги“. Какво е настоящото житейско мото на NDOE?

Би трябвало вече да имате три ризи.

Препоръчай ни един музикален трак, без който не можеш в момента. Нещо на рипийт в плейлистата ти.

Drake – Ice Melt feat. Young Thug ми е супер за репийт.

Какво да очакваме от теб в близко бъдеще – участия, фестивали? И дай една покана към целокупния български народ за 15-и?

Следете страницата ми във фейсбук и инстаграм за изненади и безплатни билети. Лайфът ще е един път! Иначе през август ще вилнея с турнето Hip Hop History Repeating заедно със Спенс, Ъпсурт, DJ Дончо и още много други. Отделно ще се метна и на GOLOKA FEST в Търново с Митака и ще направим DRS сет. Отсега слагаме джапанките!

За финал ти напомняме, че повече за промоцията на „Хиляди белези“ може да намериш тук, а както сам знаеш – мястото, на което тя ще се случи, е предпочитаният от нас клуб с история, който е изцяло прероден за нов живот – Gramophone Club. Там те очакват тематични нощи, изпълнени с качествена музика и приятни коктейли, разнообразни партита с перфектен звук и естествено – любимите ни хип-хоп ивенти. Добавяме, че атмосферата наистина си заслужава, и те предизвикваме да пуснеш грамофона на пълни обороти. Лято е!

Ето още за Грамофон.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *