GOLDEN NERO

Италианска мечта в сърцето на София

0 коментара Сподели:

Мечтаеш ли да се върнеш в любимото си ресторантче из тесните улички на Флоренция или Верона без да пътуваш до Италия? Искаш ли да си припомниш вкуса на типичната италианска кухня?

Golden Nero

Това може да ти се случи в сърцето на София, бул. Витоша 180 в клуб Golden Nero. Усмихнатият италианец Chef Ennio ще те посрещне като скъп приятел, ще те накара да се почувстваш като у дома си и ще те изкуши с безброй предложения: прясна паста и лазаня, пица, италиански наденички на дървени въглища, разнообразна средиземноморска кухня и фантастични домашни десерти. Наш личен фаворит е греховно вкусното Dolce Vita, което ще ти покаже какъв вкус трябва да има истинският шоколад.

Golden Nero

Заведението е идеално за чаша вино пред камината в студените зимни дни или за бизнес обяд, на който да опиташ обедното меню, което всеки ден ще те изненада с нови предложения от българската и интернационална кухня.

За ценителите на истинския, натурален вкус има био предложения – здравословна храна от свободно отглеждани животни в района на Родопите, а специално по празниците ще можеш да се насладиш на традиционните коледни ястия.  Уют, лично отношение, кулинарни удоволствия, незабравими преживявания са само част от безценните качества, които те очакват в Golden Nero.

Тагове: Golden Nero
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *