ПРОЛЕТНА СВЕЖЕСТ В CICCIONE

Заведението ти е подготвило две специални предложения, с които да посрещнеш пролетта

0 коментара Сподели:

С настъпването на пролетта ни се иска и ние да започнем да се храним с по-свежи храни, които да донесат на тялото ни вътрешен баланс, ценни минерали и необходимата лекота, с която да посрещнем топлите слънчеви дни. За целта, екипът на Ciccione ти е подготвил специално пролетно предложение, което ще направи дните ти изпълнени с чиста енергия и мотивация за нови подвизи.

Италианското заведение е избрало цели две фантастично вкусни салати, с които да поглези сетивата ти.

Първата (на снимката горе) е от хрупкав пресен спанак, който директно ще те зареди с много желязо. Комбинацията от любимата храна на Попай моряка и киноа придава на салатата нужната ориенталска нотка, а дръзкото прибавяне на праскови, червено цвекло и сочно краве сирене ще те прати на кулинарно пътешествие.

Втората салата също не отстъпва по нищо на предшественика си. Роса съдържа умело съчетано червено цвекло, орехи, сладки стафиди, приятно нагарчаща рукола и хрупкави ябълки.


Независимо на коя салата ще се спреш, гарантираме ти, че няма да откриеш по-свежо предложение от това на Ciccione и неговия управител Вълко, който с огромно старание подбира само най-пресните съставки, които да ти поднесе, аранжирани с много любов.

Тагове: Ciccione
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *