ТЕРМИНАЛ 1

Истинският ъндърграунд клуб в сърцето на София

0 коментара Сподели:

Няма да сбъркаш, ако от Терминал 1 или 2 директно отидеш в клуб Терминал 1. Разположен е в абсолютния център на столицата, който е и най-старата и красива част на града. Там можеш да срещнеш най-различни представители на модерната субкултура и да се забавляваш както със стари приятели, така и с нови вълнуващи запознанства.

Музиката, която ще чуеш там, е също толкова разнообразна, колкото и посетителите на клуба. От вечери с акустичен рок до лайв участия на световноизвестни изпълнители и партита с електронна музика, Терминал 1 има по нещо за всеки музикален фен. Петък вечер пък е запазена за местните диджеи, които до зори ще те забавляват с тяхната специална селекция от култови парчета.

Разпростиращ се на два етажа, Терминал 1 може да побере до 700 човека. По този начин разнообразието от хора е гарантирано, защото има достатъчно място за цели компании. Трите бара на заведението не само обещават бързо обслужване без досадни опашки, но и със сигурност имат всичко, което ти се пие.

Клубът е отворен всеки четвъртък, петък и събота от девет вечерта и въпреки че работното му време е до шест на другата сутрин, често се случва да посрещаме изгрева заедно.

ТЕРМИНАЛ 1

Адрес: ул. Ангел Кънчев 1

Телефон: 088 921 9001

Check In виж на GoGuide Map
Тагове: Терминал 1
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *