Birthday weekend: Club Terminal 1

Парти вихрушката този месец няма да те остави да си починеш дори за момент!

0 коментара Сподели:

Терминалът, празнува 4-и рожден ден този месец – все години, които са поместили много спомени и щастливи моменти. Добре познатата и утвърдена локация, що се отнася до запомнящи се среднощни забавления с участието на артистите, които не ни оставят да си тръгнем преди изгрев слънце. Идните седмици са ни подготвили програма с качествена музика и много парти настроение. В компанията на любимите DJ и лайв изпълнители празнуваме с тях четвъртия им рожден ден и не само!

9 Years CAMP Sessions with Serial Killaz /uk/ – 16 February 2018
  

9 години Camp Session е началото на ударната доза събития. Тази година са ни подготвили Drum&Bass герои, като познатите Serial Killaz UK и Crash & Kickon, както и родните Goldrum и Panega (Гръм и Бяс). Emil Prize и MC Нема ще ни забавляват след гостите, а усмивките и познатите лица ще са задължителни за вечерта.

Кога: 16 февруари, 22 часа
Къде: Club Terminal 1
Вход: 10/15 лв.

Upsurt & Live Band & Bobo at Club Terminal 1 – 17 February 2018
 

Няма какво да ти ги представяме, Ъпсурт са задължителен елемент от нашите музикални спомени и преживявания. Компания им правят BOBO от BOBO & The Gang, BALLET NOVA, a Мария Драгнева и лайв бендът ще допълнят картинката. След това не се колебай и остани за афтър партито с DoLittle и Unkle Billy.

Кога: 17 февруари, 21 часа
Къде:Club Terminal 1
Вход: 15 лв.

Terminal 1 Birthday Weekend Day 1 – Live & DJ Sets – 23 Feb 18!

Ето я и първата от двете последователни дати, в които ще споделяме празника на любимия Terminal 1. На 23 февруари ни посрещат  Mista Trick b2b с Emil Prize, Drumset Vision,LQ Music и ALEXANDRINA. Запази си датата отсега и събирай сили, защото на следващия ден празнуваме отново.

Кога: 23 февруари, 22 часа
Къде:Club Terminal 1
Вход: 5/8 лв.

Terminal 1 Birthday Weekend Day 2 – Live & DJ Sets – 24 Feb 18!

Втората дата от рождения ден продължава с лайв изпълненията на МФортно Диско, Merudia, NDOE, Wosh MC, BOBO & ROSEN VATEV, Grigorov & GENA. От екипа са се постарали да ни съберат оптималния брой от много любими имена, така че атмосферата да бъде максимално избухваща.

Кога: 24 февруари, 22 часа
Къде:Club Terminal 1
Вход: 10 лв.

Old School HIP HOP PARTY at Club Terminal 1 – 1 March 2018

С парти дух и настроение закриваме февруари и посрещаме 1 март на вълна Old School Hip Hop. Селекцията ще е специално подбрана с ретро имената, които носталгично да те разведат из класическите времена в стила.

Кога: 1 март, 22 часа
Къде:Club Terminal 1
Вход:свободен, след 00:00 – 5 лв.

Решения за пост-парти сутрините ти, тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *