SUPA STAR 2

Вторият „дом на супите“ отвори врати преди броени дни

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Когато преди 6 години отвори първият Supa Star в София, всички бяха скептични. Вероятно идеята да хапваш топла, различна от традиционната и добре позната супа беше непозната за по-широката публика. Концепцията на създателите, а именно комбинация от познати и не толкова познати супени рецепти, и точната локация на „Шишман“, се оказа правилна и бързо заведението получи ърбан приза „дом на супите“.

Някой някога беше казал, че всичко хубаво е по 2. А в този ред на мисли преди броени дни отвори врати и вторият спот Supa Star 2.

Формулата на създателите и този път е ясна. Налице са правилната локация и човекопотокът на бул. „Дондуков“, приятен интериор от дърво и метал – доста по-различен от този на на първия Supa Star, с повече въздух заради високите тавани и познатите вкусни супи. Всичко това благодарение на талантите от студио FUNKT

 

А за да влезем и в уместна конкретика: през уикенда например можете да похапнете вегетарианските картофена крем, броколи крем и ориенталска леща. Делничните дни също са пъстри, често със смели комбинации месни и безмесни супи, като италианската „Минестроне“ и пилешка „Корма Къри“.

Менюто е добре балансирано – освен ароматното блаженство в купички има избор от свежи салати, сандвичи и поне два вида десерти.

ВИЖ ЕСЕНЦИЯТА ОТ СЕЗОННИТЕ МЕНЮТА В ГРАДА

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *