УЛИЧНИ ГАСТРОНОМИ 2

Street Chefs с нова бургер зона за паркиране

0 коментара Сподели:

На лекар, адвокат и редактор в Go Guide се казва само истината, защото те така или иначе ще я разберат. Нашите хора от Street Chefs ни обещаха, че втората локация ще е още по-добра, но ние се доверяваме единствено на собствените си очи и вкусови рецептори, затова във вторник обядваме на ул. „Козяк“ 2-4. Буквално.

Новата подвижна кухня  на уличните кулинарни творци  дръпна ръчна в кв. Лозенец и майсторите обявиха: We are open!

На това ние отвръщаме с We are hungry! и пристигаме, паркираме (на широкия паркинг, залепен за локацията) и поръчваме с 200 км/ч. Класически чийзбургер с разтопен чедър, Шефс бургер с хрупкав бекон и Веджи с бъргър от карфиол. Картофките са задължителни – в най-топлия си и хрупкав вид. Даваме бонус точки за сполучливата им колаборация със създателите на „Диво пиво“, която ще познаеш по стилния черен етикет с надпис Chefs Craft Beer и… вкус на истинско.

Докато стоим на дървения плот, една идея по-високо, с усмивка на уста и бира в ръка празнуваме разрушаването на стереотипа, че фаст фуудът е компромис с качеството и изпълнението. Вдъхновението от улицата роди шедьоври в хлебче, които наредиха на опашка пред лъснатата каравана хора с разнообразен професионален и социален бекграунд.

Гастрономическата аристокрация отдавна вече не ни заковава във фенси ресторанти с тежка обстановка, а напротив – цени времето и удобството ни точно толкова, колкото и глада за добра храна.

Връщаме се повече от доволни в редакцията и бързаме да им резервираме едно паркомясто в нашите „Препоръчани“.

Виж селекцията с най-доброто от храната, родена на улицата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *