Ретро партитата като машина на времето

Disco е новият клуб за ретро музика в София

0 коментара Сподели:

Колкото и да сме в крак с времето, да харесваме иновациите и новите технологии, да слушаме футуристична музика и да гледаме в бъдещето, понякога имаме нужда от нещо познато и любимо, късче минало, ретро музика. Харесват ни все още старите албуми на Спенс и Ъпсурт, радваме се да чуем хитовете от 90-те по радиото и понякога тайно си ги пускаме от телефона. Е, няма нужда да е толкова тайно.

Disco е новият клуб за ретро музика, който ще те върне във времето с любимите песни от 70-те, 80-те, 90-те и дори леко в началото на XXI век.

Disco е мястото за забавления, луди танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Disco e повече от музикално пътешествие във времето, където различни DJ-и от близкото минало ще те пренесат в спомените ни. Цветно осветената сцена с цветни стени и черно-бели визии на любими изпълнители ще бъдат част от магията на диско нощите.

Повече информация за Disco можеш да намериш тук и тук.

А ето и програмата за септември:
21.09 – Ъпсурт с балет Нова
22.09 – DJ Tony
23.09 – DJ Tony
29.09 – DJ Silver
30.09 – DJ Мартини

За още хубава музика, слушай новата песен на Radiohead.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *