Мястото е La Skara, компанията – от теб

Скарата като преживяване

0 коментара Сподели:

И на теб ли ти се яде телешки стек, маринован с масло и свежи билки? А може би пържола с хрупкава коричка? Или кюфтета на скара? Важното е месо да има в безмилостно настъпващото студено време.

Представете си го. Сядате около горещата скара, хапвате, пиете, говорите си и се наслаждавате на музика на живо. Приготвяте храната си точно толкова изпечена, колкото я обичате, а времето неусетно минава. Тогава човек осъзнава, че възможността да приготвиш сам храната си на скара на въглища не е просто обикновена вечеря в ресторант. Това е преживяване, което споделяш със семейството и приятелите си.

Kакво е вкусно ястие, ако никой не помни радостта и удоволствието, които го придружават?

Потънали в гастрономически мечти около най-хубавата скара, която можем да си представим за вечеря, се замислихме къде можем да я открием в София. И веднага в съзнанието ни изникна La Skara. Там определено знаят формулата за истински приятно изживяване.

В заведението може да се насладите на изключителни пресни меса и уникални телешки стекове, мариновани в емулсии от натурални масла и свежи билки.

Тук може да сте сигурни в качеството на всеки един продукт, тъй като е прецизно избран, необработен с химикали и консерванти, а всяко ястие – приготвено с професионализъм и любов към храната.

La Skara се грижи за доброто прекарване и на малките си посетители. Заведението приветства децата със специално отреден за тях голям детски кът, декориран и обзаведен така, че да играят на воля и в безопасност. А при желание изключително мили аниматори могат да се погрижат за забавлението на малките гости, докато вие се наслаждавате на страхотна скара, музика и специално селектирано вино.

В Steak House La Skara всеки чревоугодник има възможност да влезе в ролята на готвач и да приготви своето месо или зеленчуци на специално монтирани скари на дървени въглища.

Техният дизайн е проектиран за заведението, така че да се запази свежестта на въздуха. Ако искате просто да се насладите на храната, невероятните майстор готвачи знаят точно как да удовлетворят всеки вкус.

Докато те приготвят различни изкушения, вие може да разпуснете с музика на живо и различни тематични вечери – български, руски, сръбски и гръцки. Има ресторанти, които ни дават повече от храна. В La Skara всяко посещение е удоволствие за сетивата – от ценители за ценители.

Не заслужаваш ли вече едно първокласно петъчно разпускане? Провери какво преживяване може да бъде скарата, приготвена от теб в приятна обстановка с любими хора.

Първата изненада от La Skara е на 21.10., когато ще им гостува руската група Грамофон.

За още кулинарни шедьоври, виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *