Зимно слънцестоене: Winter sun holidays

Виж няколко оферти за вечно лято

0 коментара Сподели:

По това време на годината летните ни спомени и липсата на жарко слънце изчезват рязко. Започва да ни стяга шапката и сме готови да избягаме надалече от родината, и да изневерим на зимата, само и само да задоволим нагона си за малко топлина и удоволствия. Тур агенциите много добре знаят това и хитро ни пускат примамващи Winter Sun оферти, с които да ни изкушат за едноседмичен getaway до Малдивите, Мексико или Доминиканската република. Защото знаем, че с теб сме от една порода, любители на живота, ти избрахме 4 горещи оферти за бягство от студената зима.

LUXUTOUR

Как ти звучи Нова година на прелестните Малдиви? Слънце, бял стъклен пясък, тюркоазените води на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, „подводни градини“ от корали, спокойствие и постоянна температура 30°. Представи си се там за 6 нощувки в хотел по избор на база изхранване с включена новогодишна галавечеря. Този лукс може да си позволиш, ако реагираш бързо на офертата на нашите приятели от Luxutour. Те са помислили за всичко – от летище София до хотела с палмите и обратно. Датата за тръгване е на 28-и вечерта и след прекачване в Истанбул и няколко часа сън, ще се събудиш в Рая. Звучи като мечта, която може да си подариш за празниците.

Напоследък попадаме на все повече спиращи дъха снимки от остров Мавриций. Там тюркоазената вода нежно мие бреговете с фин бял пясък, а плажовете са безкрайни и девствени. Попаднеш ли там, ще се чувстваш истински щастлив и като богоизбран. И да, възможно е. Това е другото екзотично Luxutour място, на което може да празнуваш Нова година. 10 дни, 7 нощувки в прекрасни хотели и с пищна вечеря в нощта на 31 декември. Всичко това в комбинация с твоята любима половинка гарантира най-прекрасния старт на годината ever! През цялото време на престоя от тур агенцията ти осигуряват персонално обслужване, за да си максимално спокоен и просто да се наслаждаваш на живота.

за пълна информация:
+359 2 465 0565 / www.luxutour.com / sofia@luxutour.com
+359 32 80 60 06 / www.luxitour.com / plovdiv@luxitour.com
  

EXOTIC HOLIDAY

Колкото повече, толкова повече. Това може да се каже за бляскавия свят на Дубай. Това със сигурност е една от най-предпочитаните от родния турист дестинации, защото за доста постижима цена получаваш толкова много. Целогодишен топъл климат, едни от най-луксозните хотели в света, чудесно обслужване и възможности за шопинг. Все неща, за които жадуваме. В 5- и 7-дневните пакети на Exotic Holiday летиш с Fly Dubai, имаш водач от България по време на цялото пътуване и престой, целодневна туристическа обиколка на Дубай, Шаржа. По желание Абу Даби, Арабския залив с яхта, вечеря на традиционната арабска лодка доу. Всичката тази екзотика в дубайски стил. Не го мисли! 

О стровите в Карибския басейн са толкова интересни, че цял живот няма да ни стигне да ги обиколим. Ако трябва да започнем обаче от някъде, това със сигурност ще е Доминиканската република. Едно от най-прекрасните места на планетата ни се поднася на тепсия от Exotic Holiday. Тяхната оферта може да те изпрати директно на белите плажове на най-известния им курорт Punta Cana с кана Mamajuana и горещи меренге ритми. От 5-звездния All inclusive хотел, плуване с делфини около остров Соана, бъги приключения и сафари те дели само едно позвъняване по телефона за резервация и прекачване през Мадрид. Оттам насетне се остави в техни ръце и ще имаш най-екзотичната екскурзия в живота си.

за пълна информация:
0700 15 500  / info@exoticholiday.bg / www.exoticholiday.bg

Защо да нямаш чисто нова дамска чанта преди зимно-лятната си екскурзия?!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *