The Body Shop вече и в София

Любимата глобална марка за козметика с натурални съставки вече е съвсем близо до теб

0 коментара Сподели:

Оригиналният британски бранд, известен със своята висока етика – The Body Shop,отваря първите си магазини на територията на страната.

От 16.06.2018 г. в The Mall, а вече и в Paradise Center можеш да намериш козметичните продукти, специално отличаващи се с натурални съставки. Ако си фен на интернет пазаруването пък, ще имаш възможността да си ги поръчваш от дивана вкъщи със специално създадения за нашия пазар онлайн магазин.

The Body Shop се отличава с употребата на

натурални съставки във висококачествените си козметични продукти, както и с етичните си принципи на производство.

Още щом отвориш сайта им, имаш възможността да подпишеш петицията срещу тестването на козметични продукти и съставки върху животни – Forever Against Animal Testing. Философията на бранда е, че компаниите могат да бъдат средство за разпространение на добротата. Това е движещата му сила и до днес.

От уникалните серии лосиони за тяло, през известния аромат на White Musk®, иновативните серии с витамин Е и чаено дърво, до невероятната серия гримове The Body Shop

ще внесе в живота ти висококачествени, вдъхновени от природата продукти за тялото и косата, както и природосъобразно и етично произведени гримове.

Магазинът те очаква с над 1000 невероятни продукти и страхотен подбор от целогодишно достъпни подаръци, вече няма да се тревожиш нито за ежедневната грижа за кожата си, нито за тази в специални празнични дни. Освен това винаги ще разполагаш с прекрасен вариант за подаръци на любимите си хора.

Още с основаването на марката от Анита Родик в Брайтън компанията се стреми да направи положителна промяна в света. Предлагайки висококачествени и естествени козметични продукти, марката стои зад философията, че етичните стандарти са важни за бизнеса, що се отнася до екологичната промяна в положителна посока, добрата икономическа и социална среда.

На нас ни остава само да ги подкрепим и да се наслаждаваме на природните им продукти за коса, лице, тяло, както и всякаква декоративна козметика.

След като се погрижиш за тялото, може да се погрижиш и за ума с няколко бързи природни разходки около София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *