По-добрите басейни в София и района – Go Guide

Улесняваме те с една селекция за летните уикенди

0 коментара Сподели:

Басейните в града винаги са били най-близкият спасител от летните жеги. Те са винаги тук, на една ръка разстояние, когато ти писне в офиса или не успееш да се придвижиш към голямо синьо през уикенда. През последните години те се превърнаха не просто в място с много вода, а в истински оазиси, задоволяващи всичките ни нужди за плуване, хапване и пийване. През юли ти разказваме кои са те.

MONTECITO

Усещане за ваканция веднага щом поискаш да се скриеш от градския шум. Слънчевият рай на хотел Montecito предлага огромен басейн – истински прохладен оазис за летни емоции и релаксиращи преживявания. В близост до него е и специалният детски басейн, който осигурява спокойствие и гарантирани забавления за най-малките. Ресторантът на хотела пък е на разположение за апетитни изненади.

бул. „Цариградско шосе“ 357
02 973 6246

TOP SECRET

Тоp Secret е повече социално място, отколкото басейн, въпреки че можеш да се ползваш от всички екстри на градския плаж. Tова е раят за градски бохеми, който ти дава истинска почивка. Обстановката е лежерна, в интериора са използвани основно естествени материали, има зелена полянa с истинска трева, зона с хамаци, интересно меню на разумни цени и сериозна политика за допускане само на възрастни клиенти над 18 години. Делничните дни са идеални за да пренесеш работното си място тук, използвайки вдъхновяващата атмосфера. За уикенда е нужно да си направите резервация през седмицата, тъй като капацитетът на плажната зона е 90 човека и за да се чувстват всички комфортно, се допускат точно толкова. В Top Secret имат специално отношение към музиката. Всеки месец през лятото организират концерти съвместно с „Брас асоциация“, в делничните дни музикалната селекция е на DJ Marten, a до края на септември всяка сряда вечер се включва и Досю Амуджев с GROOVY SESSIONS на живо.

бул. „Св. Климент Охридски“ 107
0879 878 878
Заведението работи на принципа Adults Only

AQUABANKYA

Aquabankya, на една ръка разстояние от центъра на Банкя. Ще го разпознаеш с отличаващия се стил и уют, а минералната вода, олимпийските размери и планинският въздух ще те пренесат към релакса и спокойствието. Отпускащ масаж, отделени шатри, горещо джакузи, детски басейн и ресторант, в който да следиш мачовете от Световното. A ако си притежател на Multisport карта, входът през седмицата е безплатен.

ул. „Цар Освободител“ 2, Банкя
0887 815426

PATRON

В този прохладен оазис ще намериш всичко необходимо, за да забравиш живота отвън – игрища за плажен тенис, футбол, джаги, ресторант, в който да заредиш батериите си качествено.

бул. „Цариградско шосе“ 423

RAFFY POOL

Ако двете задължителни условия за добро лято – сладолед и басейн, са налице, то имаш всичко, от което се нуждаеш. Избери си шезлонг, поеми дълбоко дъх и нека мързеливите дни да започнат сега.

бул. „Симеоновско шосе“ 97A

VILLA SPAGO

В полите на Витоша, само на десет минути от София намираш Villa Spaggo. С прекрасна гледка, приятна и уютна обстановка един басейн ще направи дните ти по-прохладни. Ресторантът ще се погрижи за останалото.

ул. „Н. Крушкин-Чолака“ 63

А после можеш да се отбиеш до някое свежо място с прохладна лятна градина, за идеи – тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *