Ексклузивни кадри от EXE Club – вдигаме завесите

Първите снимки на клуба, специално за Go Guide

0 коментара Сподели:

Дориян Тодоров

EXE Club провокира да бъдем себе си. Клубното пространство отговаря на желанието ни за истинско социално преживяване, което обединява сродните парти души. Събирателна точка за много родни и световноизвестни DJ-и и артисти.

В EXE почитат свободния дух и концептуалната атмосфера.

Създаваш я и ти – както с визия, така и с желанието си за качествено клубно преживяване. Най-мистериозната локация в София ексклузивно открех­ва вратите си за Go Guide.

THE IDEA

Вдъхновението за EXE идва от клубния опит на екипа зад граница, както и от изминалите парти епизоди на EXE – винаги на нестандартни локации и обединяващи природните парти натури за едно ексклузивно преживяване. Част от „идеята EXE“ е да събира интересни и различни артисти, да дава пространство за различни събития и арт мероприятия, стимулирайки всяка проява на свободния дух в естетическа форма.

REALISATION

От любов към идеята – към нейната реализация. Създа­ ването на EXE се оказва не­лесна мисия, която извиква на помощ всеки повярвал в идеята. От първоначалното визуализиране на пространството до финалните щрихи преди откриването се случва същинско приклю­чение.

Приятели, артисти и клубни ентусиасти – EXE е синоним на семейство.

Движени от любовта към музиката и изкуството да създаваш, екипът и приятелите му не падат духом и доказват, че има ли желание, всичко е възможно.

THE CODECS

За да бъдеш пълноценен участник в EXE атмо­сферата, бъди готов да превключиш на airplane mode. Малка, но значима част от кодекса е забраната за снимане в main room-a, но не и в останалите части на клуба. Моментът се случва сега и всеки присъстващ е изцяло потопен в удоволствието от него.

CHILL AREA

Активностите в клуба не се изчерпват с main room-a.

Chill зоната те посреща с неонови надписи, аркадни игри от 90-те, примамливи дивани и места за релакс.

Със сигурност вече си видял лудия butchery bar, защото тук снимките са позволени. Отворен е винаги с изключение на Origin четвъртъците, когато tribal атмосферата се концентрира за едно спиритуално музикално наслаждение.

снимки: Doriyan Todorov

Виж какви са дневните занимния на БГ DJ-те.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *