Go Guide Gone Green: офис в парка

Редакторите виреят добре на въздух

0 коментара Сподели:

Първите летни дни са чудесен повод да излезеш от четирите стени на офиса за малко смяна на обстановката по време на работния ден. Защо трябва да чакаш да стане 18:00 часа, за да си в парка, като може да си там от сутринта?

Научно доказано е, че да се работи на въздух е полезно за здравето, креативността и вселенския мир. Редакцията с изрисуваните стени на „Раковски“ е нашият втори дом, но днес напуснахме пределите ѝ и се пренесохме за ден в парка “Заимов”, където

Теленор са обособили голям зелен офис на открито, покрит с тревичка и миришещ на липа.

Почти пред входа на театър „София“ ще намериш голямата синева, която те приютява светкавично и безвъзмездно в лежерната си прегръдка. Вода и кафе са на разположение на коуъркърите, а заедно с приятната музика, разхвърляните из цялото „пространство“ барбарони и големи възглавници имаш абсолютно всички предпоставки за успешна работа извън стените на обичайните офиси. Свежият въздух бута към креативност, а  бързата 4G интернет връзка определено спомага за осъществяването ѝ. Лабрадорът е за разкош.

Добрата новина е, че до 22 юни в рамките на работния можеш да му се порадваш и ти, а като бонус подшушваме, че докато пребиваваш там, можеш да посетиш серия от безплатни уъркшопи и презентации по актуални теми като GDPR, онлайн сигурност, мобилна фотография и други. Програмата и повече информация за събитието можеш да намериш тук.

Ние още ларжим тук и ти даваме два палеца, ако утре разчупиш  рутината и с лаптоп под ръка и минеш да провериш какво точно се случва.

Още свежи идеи как да си живееш и работиш по-приятно, ще намериш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *