Това лято Млечният път е … бирен

Биреният автобус идва

0 коментара Сподели:

Животът е по-лек, когато е с вкус на бира, но сигурен ли си, че всъщност имаш вкус за бира? Stolichno са тук, за да предизвикат възприятията ти за съвършенството на хмела и да ти докажат, че има още какво да научиш за него!

Това лято Млечният път е Бирен, а ние ще се потопим в една Вселена, от която трудно ще ни се иска да изплуваме.

За да възпитат небцето ни на професионален дегустатор, Stolichno потеглят на пътешествие със своя Stolichno HopS On Bus из страната. В обикол­ката на родината те ще за­радват жителите на София, Бургас и Пловдив.

За щастие на столичани и техните морски събратя, HopS On Bus ще направи цели два тура при тях! А любителите на бирата буквално ще пре­открият света на Stolichno в поредица от вълнуващи съ­бития. На четирите бирени колела ще отпием от разно­образието на бирения извор в компанията на акустична музика, лееща се точно като амброзията от хмел. 

Опознай бирата, за да я обикнеш още повече! Биреният автобус на Stolichno бръмчи от 21 юни до 21 юли!

На спирките на Stolichno HopS On Bus – всяка от тях е посветена на различен стил Stolichno – ще можем да купим билети за автобуса, които на всичко отгоре ще ни носят и отстъпка в селектираните заведения. Част от маршрута са любимите ни лаборатории за коктейли, където ни очакват уникални бирени коктейли със Stolichno: „5L“, бар „Петък“, Wrong Bar, L‘Éphémère Bar и Social Bar. Още за посоките на щастливия бирен живот можем да открием в най-ценния артефакт това лято – картата на Stolichno

Ето и накъде води тя: 21-23 София, 29-30 Бургас, 05-07 София, 12-14 Пловдив, 20-21 Бургас

5 крафт бири в халбата на изкусния дегустатор

А ако си на вино – ето кои са и по-добрите магазини за вино в София

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *