Coworking места: 7 нови пространства в София

When you are a space-man

0 коментара Сподели:

Да ползваш coworking spacе изобщо не означава да си… out of space. Споделените офис пространства продължават да свързват съвременните градски номади. Независимо дали си фрийленсър, предприемач или друг вид прелетна птичка, разгледай топографската coworking карта на Go Guide. Апартамент с приятно аристократичен дух, лофт с индустриален дизайн или друга интериорна Мека –

сега е моментът да откриеш своето ново местенце.

Networking Premium Rakovski 

Футуристичният вертикален свят от романа „Небо­стъргач“ на Балард съвсем не е толкова футуристичен… Вселената на споделените работни пространства непрекъснато се разширява и сега на хоризонта се задава свръхнова, която променя света на предприемачите и хората със свободна професия. Coworking, coliving, coparty или висша форма на споделяне едновременно на работата, ежедневието и забавлението. Networking Premium е първата и единствена до момента верига в България, предлагаща споделен начин на живот в истинския смисъл на думата. Тук вярват, че когато човек е вдъхновен, той трябва да инвестира своето време и енергия единствено в своето творение. Ето защо ни предоставят креативна среда, организирайки различни събития за развитието на добрия бизнес климат. Ние пък можем да избираме между 4 локации за работа в България и една в Тел Авив. О, и не на последно място – на вилата с басейн и огромен външен екран само на 20 минути от София…

ул. „Раковски“ 25
0886 331 381

Networking Premium Botev

Построена в далечната 1912, Каназиревата къща беше реновирана миналата година. Хубавото в Networking Premium е, че забравяме за скучния корпоративен офис и настаняваме бизнеса си в огромен хол с камина или 200-годишен роял. Тук мис­лят и за здравословния ни начин на живот. Подхранваме въображението си с домашни български вкусотии и ястия, приготвени на място от професионалисти.

бул. „Христо Ботев“ 82
0886 331 381

Networking Premium Vitosha

Разположено в пешеходната част на булеварда, пространството е в близост до трите линии на метрото и с гледка към Витоша. Страхотен бленд кафе, чай, бира и бутиково вино консумираме безплатно и колкото ни душа иска на територията на всички локации. Електрическите скутери също са на наше разположение. А знаеш ли, че до 5 години ще имаш достъп до над 20 локации от веригата Networking Premium по целия свят?

бул. „Витоша“ 63
0886 331 381

Missia 23

Добре дошъл в първия createch hub в София – споделено пространство, в което хора и компании от сектора на креативните индустрии обменят опит и намират подкрепа в начинанието си. В Missia23 освен за да поработим, се отбиваме и заради интересните събития в event залите. А любимата ни причина да идваме е, че освен кафето и чая тук биричката до лаптопа също е съвсем в реда на нещата.

ул. „Мизия“ 23
0894 630 324

The Cooffice

В едно сме сигурни: няма какво да се обърка в комбинацията coffee, coworking & cool people. Тъкмо това е и мотото на любимото The Cooffice. Уютната кафетерия в Ring Mall предлага пълна офис функционалност на работещите хора, които искат да споделят удоволствието от успешния ден. Сред екстрите са безплатен паркинг, висококачествено Nespresso и красиви детайли. The Cooffice те очаква!

София Ring Mall, Notosgalleries
0879 331 447

This Way

Coworking. Seriously. Ето какво е мотото на новия бранд за споделено работно пространство THIS WAY. Идеята за него се ражда след 15-годишен опит в индустрията и работа с мултинационални компании, лидери в различни сектори. Стремежът на THIS WAY е да предложи разно­образни и гъвкави офис решения, споделени пространства за срещи, нет­уъркинг и мероприятия според изискванията на клиента. От coworking отворени пространства, през самостоятелни офиси от 1–12 човека, до менажирани офиси (open plan) с капацитет до 100+ работни места! Бонус са и споделените пространства, състоящи се от помещения за събития, нетуъркинг и колаборация, Café Lounge, библиотека, зали за срещи и още много други екстри. Независимо как припознаваме бизнеса си – като корпорация, стартъп, фрийленс или друга сфера на предприемачеството, тук ни очаква не просто офис пространство, а уникална среда, която ще ни вдъхнови и ще култивира успеха ни.

ул. „Иван Абаджиев“ 2
офис A, етаж 4
Цариградско шосе
02 9 264 264

Worky

Гъвкавостта го различава от повечето Coworking места. Тук не се обвързваме с договори, а плащаме за прекарано време. С какво едно анти­кафе обаче се различава от едно кафе? Спокойствието, по-качественият интернет и специалните зони, в които да проведеш среща или видеоразговор, без да се разсейваш от фонов шум. Плащайки си за час, консумираме и неограничено количество напитки, плодове и био изкушения! 

ул. „Янко Сакъзов“ 32
0887 098 009

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *