THIS WAY трансформира работното място в двигател на идеи

Или къде е симбиозата между бизнеса и креативността

0 коментара Сподели:

THIS WAY Coworking отразява симбиозата между бизнеса и креативността, изкуството и науката, работата и забавлението, визуалната симетрия и разнообразния дизайн, иновативните стартъпи и корпоративните лидери. Coworking. Seriously. не е просто мото, а философия за живот. Мястото е проектирано, за да трансформира работния процес и да ти помогне да постигнеш баланс между професионалния и личния живот.

THIS WAY обединява 15-годишен опит в индустрията на работните пространства с най-новите световни тенденции, наложени от новото поколение професионалисти и начина, по който те работят.

Концепцията му е да създаде общност,

в която без значение дали си стартираща компания, предприемач или голяма корпорация, ти преди всичко си човешко същество, с високи цели и големи мечти. 

Арт стенопис от шведски артист в общото пространство, зелена стена, Superhero зали за срещи и споделена библиотека. Това са само част от примерите, как THIS WAY трансформира работното място, за да ти даде възможност да постигнеш баланс между личния и професионалния живот и да осъществиш идеите си. 

А това е новото място за кафе в София.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *