Когато SUUPA-та е в бутилка, а духът на свобода

Предложение за суперхрана в стъклена бутилка

0 коментара Сподели:

Понякога искало ли ти се е, вместо да трябва да избираш между времето и качествената храна, просто да има нещо, което можеш да грабнеш бързо, да го сложиш в раницата и да си сигурен, че ще ти е вкусно и сито когато и да го извадиш от там?

Ако си имал поне веднъж подобно желание,

знаеш колко трудно е да заобиколиш джънк храните и колко малко са алтернативите, които могат да спасят положението, докато крачиш по задачи или пък просто щурмуваш из големия град.

Докато седим смирено вкъщи и чакаме коронабурята да отмине, попадаме на редица находки и днес споделяме една от тях. В хладилните витрини на любимите ни местенца ни смигат с обещание за суперсили бутилките SUUPA. Това са си чиста проба вкусни супи, предвидени директно за пиене, които ни доставят блажено удоволствие както топли, така и студени.

Картофена, грах с мента, червена леща с пащърнак и тиква с джинджифил –  свежите миксове са полезни и вкусни, а духът им е затворен в стъклени бутилки, за да са удобни за всеки и по всяко време. SUUPA съдържа само български зеленчуци и подправки, без добавени оцветители, консерванти и глутамат.

Ако не можеш да чакаш да се срещнете навън, поръчай онлайн от сайта на SUUPA.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Тагове: храна супа SUUPA
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *