По-добър живот вкъщи: откъде какво да си поръчаш

От горещо кафе до секс-играчки, имаме го!

0 коментара Сподели:

Докато Go-крюто все още пиеше кафето си в офиса, думата „хедонист“ беше забранена за употреба заради честотата, с която я използвахме. Обаче как по друг начин да опишем това, което сме? Дори и сега, затворени вкъщи, ни се иска да се глезим, макар и натоварени с тежестта на короната…

Този и още много материали, с които да нахраниш ума и душата, те очакват в новия брой на Go Guide. Той е онлайн и е свободен за четене тук

Ето откъде поръчваме нещата, с които правим дните си по-приятни за живеене:

Farmhopping

Най-краткият път от над 200 ферми до нас е Farmhopping. Сезонна, натурално произведена продукция, която вдига имунитета до небето.

www.farmhopping.bg

The Healthypoint

Те се превърнаха от кварталния плод и зеленчук в най-добрия ни приятел. Имат всичко, за което си мечтаем, и доставят за скромните 2 лева на метър и половина-два от вратата.

FB/TheHealthypoint

Ферма Багри

В разгара на епидемията те радват небцето на хората със занаятчийски продукти от собствената си ферма. Задължително пробвай семейната им кутия за ценители.

www.bagri-restaurant.bg

Кашон Хармоника

Никога не е било по-лесно да напазаруваш всички продукти на harmonica, без да се налага да обикаляш по магазините. Доставката е безплатна, още на следващия ден.

FB/Kashonharmonica

Домашница

Още едно място, от което можеш да си вземеш истински месни деликатеси и сирена, подбрана селекция вина и квасен хляб.

www.domashnica.com

Био Маркет Балев

Не искаме да прекаляваме с идеите си за места, от които можеш да вземеш органична храна, но нямаше как да пропуснем и Био Балев.

www.balevbiomarket.com

Месарница Абърдийн

Може положението напоследък да звучи като „Сам вкъщи“, но истината е, че по-скоро е „Ам вкъщи!“. Особено когато знаеш каквото знаем ние: че можеш да си поръчваш сурово, прясно месо онлайн от месарница Абърдийн. Отсега потриваме доволно ръце и заради възможността да си вземем великденско меню от тук! То се приготвя и вакумира в стерилна среда, специално за всеки клиент и до 14 април трябва да направиш аристократичен избор между агнешко печено с картофи, агнешка дроб сарма и агнешко печено с дроб сарма и да поръчаш.

www.angusbg.com 088 926 2663 ул. Г. С. Раковски 123

Gelato&Latte

Винаги е време за сладолед, нали така? Така че поръчваш предварително на сайта на Gelato & Latte от техните велики вкусове и взимаш на място с бонус усмивка зад маска.

www.gelatoandlatte.com

MIAM

MIAM ни изненадаха със седмичното меню, което пуснаха, и с нова технология, която дава няколко дни живот на храната им. Шоковото охлаждане и вакумната среда правят чудеса.

www.miam.bg

Ebag

Ако успееш да се класираш за свободен час за доставка, ще можеш отново да почувстваш радостта от пазаруването в големия супермаркет.

www.ebag.bg

VIVENDA Fine Butchery

От тях взимаме чиста, качествена, свежозамразена храна. Висококачественото месо от най-добрите породи в света е вакуумирано в стерилни опаковки, което ни позволява да разполагаме дългосрочно с него и да можем да го ползваме, когато пожелаем. В кошницата слагаме още сол Maldon, пушени пипери La Chinata, сосове Stone Wall Kitchen и разни други глезотии.

www.vivenda.bg

Cookit

От Cookit правят доставка на кутии с точно оразмерени продукти за разнообразни рецепти, за да можеш по време на изолация да се почувстваш като истински мастършеф вкъщи. Всичко е направено така, че да ти е максимално лесно и да създадеш вкусен шедьовър, с който да се самовпечатлиш.

www.cookit.bg

Seewines

Ако много го закъсаш, тук има вариант за експресна доставка. От понеделник до събота, от 18 до 22 часа в рамките на 2 часа, можеш да получиш всичко, което дефилира на сайта им. Виното обогатява всеки делник и празник, а по време на пандемия припомня радостите на живота. Тяхната селекция вина е радост от живота сама по себе си.

www.seewines.com

Trastena

Това е вино от първа необходимост. Жи-во-то-спа-ся-ва-що. Купуваме с кашони, за да си имаме за дълго от www.meik98wines.com, където пък има още стотици неща, заслужаващи да бъдат с теб по време на криза. Доставката за поръчки под 100 лева е 5 лева, а над 100 – безплатна. Струва ни се, че е време да презаредиш вино селекцията си.

www.meik98wines.com

Butcher

#останивкъщи и готви вкусни специалитети с месарница Butcher. Може да поръчаш от тяхното сертифицирано телешко, свинско, агнешко и пилешко чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена, на shop@butcher.bg със заглавие „Доставка за дома“ от 9 до 11 часа всеки ден. Гарантираме, че вечерята ти ще е просто удивителна. А нали именно такива малки неща правят живота прекрасен, пък бил той и под карантина. 

www.butcher.bg

Chucky's

Още едно любимо място, от което поръчваме кафе на пакети, за да можем да не проспиваме цялото това време, което имаме за себе си. Четири от кафетата им са с 20% надолу – влез и провери.

www.chuckys.bg

Tabacchi.bg

На това му викаме „голяма работа“. Онлайн шоп, който доставя алкохолни напитки и лед от 20:00 до 6:00 часа в рамките София само за 40 минути. Няма какво да стане…

www.tabacchi.bg

Балдаран

За да ни върви по вода в тези кризисни дни, ще ни трябва доста от животворната течност. Затова поръчваме до вратата, а доставката над 40 лв. е безплатна. 

www.baldaran.bg

100 бири

Те доставят крафт бира по домовете от 2013 г., така че са повече от наясно с нуждите ни. Поръчваме поне 100 бири до края на извънредното, като доставката над 70 лева е безплатна.

www.100beers.bg

Пивотека

Помисляш си каква бира искаш и тя е при теб до 3 часа, без значение броя и вида бутилки, които избираш. Е, това ако не са магьосници, то няма кой друг…

www.pivoteka.bg

Barista Coffee

За да не униваме по време на криза, буустваме доброто си настроение с прясно изпечено кафе за вкъщи от Barista Coffee с безплатна доставка и 10% намаление.

FB/baristacoffeeandmore

Ако ти се иска брънч от вкъщи – виж тук как е възможно това.

Catch A Fire

Ако искаш да дадеш нов живот на някоя плоча, то това е твоето място. Селекцията минава през електро, хип хоп, фънк, реге, ска, дъб, рок, пънк, джаз, соул и последният да затвори вратата. Прецени си моментното състояние и просто му се отдай под звуците на вълнуваща музика на винил.

FB/catchafirerecords

ТАВА

FB/Tabarecordstore

SexWell

Заради цялото това стоене вкъщи ще трябва сами да вдигнем левъла на изживяванията. Е, или с помощта на някой друг, като това може да е и SexWell. Всичко е с 20% надолу по случая.

www.sexwell.bg

PetMall

Да си куче тези дни е положението. Ама не сме, но имаме такова и трябва да му го направим густо, независимо че то е по-облагодетелствано от нас.

www.petmall.bg

Laika

Пълним виртуалната кошница с био продукти и готини аксесоари от Laika.bg. Щастливи сме и ние, и българските производители, на които подаваме ръка по този начин.

www.laika.bg

Zoya

Благодарим им за лекотата, с която превръщат всички моменти в обяснения в любов към природата. Те са ни връзката с нея в този момент. Така че поръчваме да има…

www.zoya.bg

Drekka

Няма нищо по-хубаво от това сутрините вкъщи да миришат на кафе. Ако случайно си свършил своето или искаш гурме изживяване за джезве, те са твоите хора.

www.drekka.bg

Botanika

Тази изолация определено е извор на нестихващо желание за слънце и зеленина. За да превърнем терасата в двор, си взимаме всичко необходимо от тук.

www.botanika.bg

Тук можеш да видиш и ресторанти, които доставят до дома ти.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *