Баровете и ресторантите на морето, където да акостираш това лято

Черноморските институции на купона

0 коментара Сподели:

Лятото постели бялото си вип килимче под краката ни и просто нямаше как да не се запътим към понтоните на удоволствието – баровете по бреговете на Черноморието. От перлата на севера – Варна, до слънчевия Бургас – пътешествието ни е изцяло подчинено на откривателския дух.

Казваме Алоха на черноморските институции на купона, готови да приютят апетита ни за живот от изгрев до залез.

Memento
Варна, бул. „Сливница“ 7

Хип-хип, ура! Варна вече си има ново бижу в колекцията на задължителни места за посещение и това е емблематичното Memento. В новооткрития им спот може да разчиташ на запазената им марка – качество и разнообразие, а коктейлите им са нещо, което не трябва да пропускаш. Локацията е грижливо подбрана, а летните емоции – задължителни.

Чакаме те в новото Memento Варна!

088 8133459 

Santa Marina
Ваканционно селище „Санта Марина
"

Santa Marina ни дава свобода, сигурност и пространство. Тук те очакват самостоятелни апартаменти във вили, 70 декара градини, 5 басейна, 2 ресторанта, 8 тенис корта, футболно игрище, водни спортове и комфорт за най-малките – липса на коли вътре в комплекса.

Ако резервираш през сайта им с промокод goguide, получаваш 10% ексклузивна отстъпка.

Сърфират ли вече пръстите ти по клавиатурата?

02/810 77 00 

El Tubo
к-г "Смокиня"

Емблематичният El Tubo в горещото сърце на „Смокиня“ е нашият вечен пристан, когато искаме 100% забавление, комфорт, яка музика и култови бар предложения. Една от стоте причини да го предпочитаме е, че дори по време на криза приятелите ни от El Tubo продължават да инвестират, да се развиват и да доставят удоволствие на своите клиенти. Това лято тук ни очакват какви ли не нововъведения. Д-тата ни ще събират шопи и гларуси на ято, но и на чисто нови барбарони. Сенките, пардон – тентите, също са нови-новенички, а тоалетните – неузнаваеми.

Най-хубавото е, че любимите ни екстри са си тук по default:

паркинг, душове и бармани магьосници. Опитай „алхимическите“ им миксове, но не забравяй и класиките в летния жанр – освежаващите Mojito и Аperol. Споменът за партитата тук ще те топли дори година по-късно, а за всичко ново в El Tubo през настоящия сезон сърфирай онлайн.

0878 118 111 

Django Surf & Bar
Царево, Пристанището

Aloha!

Пристан за всички приключенски сърца –

любимият Django бар в Царево отново те очаква. Познатите усмивки ще те посрещнат с ентусиазъм и вкусни коктейли, които вървят ръка за ръка с танци и музикални приключения на брега на морето. Сърфирайки смело из различните предизвикателства на сезона, намираме съмишленици на голямата барова тераса, носеща спомени за много любими изгреви. 

088 827 2339

Incanto
Бургас, пл. „Баба Ганка“ 4

Incanto е кулинарният център на Бургас. Ще те спечели с авторска концепция, която цели да ти създаде незабравими спомени и специално усещане. Здравословна храна със съставки от местни ферми и подбрана селекция морски дарове си правят компания с интериора, напомнящ на френска и италианска романтична провинция.

Тук винаги ще се почувстваш специален сред подбрана музика и добри приятели.

089 364 1833

Norma Restaurant & Garden
Бургас, ул. „Цар Симеон I“ 1

Не че ни трябва причина да отскочим до слънчев Бургас, но хибридният ресторант Norma restaurant & garden е повече от достатъчна! Той жонглира изкусно с най-доброто от средиземноморската кухня и с изкушенията на мечтания стек хаус ресторант. Тук прекарваме романтични вечери под небето в компанията на морски вълнения и галещи сетивата вкусове.

Качеството на всеки продукт тук е гарантирано,

а ресторантът подкрепя българското. Топлият току-що изпечен хляб идва от местната пекарна, специализирана в правенето на хляб с квас. Салатите и микро растенията също се доставят от местен био производител. Барманите забъркват страхотни коктейли, като пътеводната им светлина са единствено твоите желания. Менюто се сменя ежемесечно, а ястията в него са с пресни сезонни продукти. Идеално място за всеки повод. Ние пък дори не си търсим такъв, за да опитаме дневните предложения и специалитетите!

 089 700 7390

Ключето
Варна, ул. "Русе" 27

Мега готиният бира бар „Ключето“ и това лято ще ни охлади с най-добрата хмелена селекция. Пъстрият вайб се допълва от винаги вкусните бургери, перфектна компания на любимата халба. Нямаме търпение да се доберем до 27-ия нов кран – Happy Tap. Тук всеки ден те очаква ново предложение интересна бира на фиксирана цена. За най-големите ентусиасти пък

зад бара се завихрят специалните бирени коктейли.

087 755 5535 

Salty
к-г "Градина"

Salty е предпочитаният гастро пристан на къмпинг „Градина“. Разположен точно там, където искаме – в близост до брега на морето. Вкусната храна и освежаващите питиета са ни любими. Винаги на ниво – обичаме да поръчваме хрупкави пици, пресни морски дарове, паста деликатеси и невероятни обедни предложения. За финал ти казваме, че

тарамата и тирото тук си струват да пропътуваш 500 километра.

0888 485 202

Delete Beach Bar
Лозенец

Летните забавления имат своето име – Delete Beach Bar в кокетния Лозенец. Посреща те свеж интериор с много бяло, оригинални цветни мотиви и емблематичните за мястото басейни в пясъка.

Зад бара са най-големите майстори в миксирането,

но те очакват и едни от най-добрите пица и паста. С винаги подбрана музикална програма от партита и гости Delete Beach Bar се грижи за всички твои нужди 24/7.

088 903 9390

Тук можеш да разгледаш най-добрите ресторанти с морска кухня в София.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *