NDOE Хиляди белези Album Promo

На 15 юни в Gramophone Club ни очаква NDOE с първия си самостоятелен албум „Хиляди белези“.

0 коментара Сподели:

Когато хип-хопът ни го говори, ние винаги мълчим и просто изпълняваме. Ето защо за нищо на света не пропускаме промоцията на първия самостоятелен албум на NDOE – „Хиляди белези“, която ни очаква точно на 15 юни в Gramophone Club. Партито обещава да е епично, а освен представяне на всички 15 трака от албума, за които NDOE ще подготви специален live performance, балет FAME ще ни отнесат главите с рядко виждана Popping хореография, включваща танци и осветление.

За да влезем плавно в лудницата, която NDOE ни е приготвил, ще ни помогне DJ VKO,

който ще пуска само най-яките рап и трап тракове, като за всички нас любезните домакини са подготвили welcome drink, интересни изненади и специален merch spot, откъдето ще можем да си купим тениските на NDOE и албума.

       

За още по-пълен разкош – към силния лайнъп се присъединява бързият език и острите рими на СЕКТА, както и младата надежда на по-лиричния рап – FYRE. Още информация за епичната хип-хоп вечер може да видиш тук, билетите пък те очакват тук, както и от касите на Office 1 Superstore, магазини „На Тъмно“ и книжарници Booktrading. Както разбираш – партито не е за изпускане и не забравяй – дрескодът е жълто, а лятото и „Хиляди белези“ вече са официално в обръщение. Ползвай ги смело!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *