Garden Lounge

допълва лятото в София с музика, комедия и освежаващи коктейли под открито небе

0 коментара Сподели:

Градската градина, или както все по-често я наричат напоследък – градината пред Народния, е култова спирка от маршрута не само на младите и старите софиянци, но и на повечето гости на красивата ни столица. Мисля си, че ако София се сравни с жена, такава красива и нежна, може би тази градина щеше да е най-любимата ѝ брошка, закичена на всеки тоалет. Малка, цветна, изписана. От онези ювелири, завършващи идеално облика.

Друго време тече в Градската градина, неслучайно пейките не остават празни. Своя музика има – от птиците, от играта на вятъра и листата, от фонтаните, от уличните музиканти и децата, от гръмкия смях на гостите ѝ и звънеца на поредната партия шах. Контрастът между хората, атмосферата, ритъма ѝ е друг, омаен някак си, гостоприемен. Затова и между величествения Народен театър, галериите и всичко прекрасно дотук всяка година градината се превръща и в сцена на различни културни събития. Това лято в откритото пространство на Гранд Хотел София, което е част от същата любима столична точка, ще се случи нещо ново и интригуващо. Средиземноморският дух на Гранд Бистро ще предаде щафетата на една изцяло различна и актуална концепция. Може би ти звучи малко като „поредното място с претенции да бъде нещо по-различно“, но ще се изненадаш приятно от идеята, а и от самото ѝ изпълнение.

Специално за предстоящите дни Гранд Хотел София преобразява градината си в изцяло нов тип заведение,

което кръсти Garden Lounge. Името върви съвсем логично, защото е в градината на открито и най вече защото, докато сме в ленив режим, друг ще се погрижи за благоразположението на духа и сетивата ни. Освен че ни очаква изцяло ново меню с малко популярни коктейли, селекция вина, подбрани крафт бири, тапас и т.н., всяка вечер избрани диджеи ще допълват приятната атмосфера. Новината обаче не се изчерпва дотук. През юли и август всеки четвъртък сетивата ни ще погалят и едни от най-добрите музиканти със запомнящи се акустични концерти, а талантливи стендъп комици пък ще ни накарат да бършем сълзи от смях. Ето и част от детайла на програмата, която никак не е за подминаване:

28.06 – Пощенска кутия за приказки

12.07 – Stand-up с Георги Кючуков

19.07 – Явор Велчев – Яви

26.07 – Ross’n Lorina

02.08 – Stand-up с Георги Кючуков

09.08 – Явор Велчев – Яви

16.08 – Stand-up с Георги Кючуков

23.08 – Ross’n Lorina

Както се разбира, Garden Lounge добре са се погрижили за лятното ни настроение. Ще разпускаме с хубава музика, ще пием доста приятни напитки, ще се радваме и смеем на актьорския талант на родните ни комици и всичко това на въздух, сред зеленината и уюта на една от най-красивите „брошки“ на София – градината на Народния театър, и за да сме съвсем съвсем точни – тази на Гранд Хотел София. Струва ни се, че нищо не липсва тук.

Ето и някои идеи как можеш да се облечеш за събитието.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *