Кои са тайните места на градските агенти

Serdika Center е домакин на Urban Fest и разказва непознатите истории на града

0 коментара Сподели:

Contemporary bohemians

Нашите приятели от Serdika Center за пореден път ни доказват, че са умели домакини на интересни и иновативни събития, а специално този път те ни предлагат едно истинско ърбън изживяване.

Urban Fest ще ни се случи между 2 и 8 юли в Сердика Център, където градът ще разкрие специално за теб своите тайни.

Гидове на приятното изживяване ще ни бъдат Marten, Bad’n Boujee, DJ Artone, Funk Da System, DJ Silver, Nikolay Danev, Kxkcks и Rawland, които между 6 и 8 юли ще озвучат Голямата ротонда и избрани магазини. Освен това те ще ни разкажат за любимите си тайни места в града, които са си същински съкровища, а освен снимки на местата

в новия сайт на Сердика Център – hidden gems – ще намерим и аудио разкази на всички артисти за любимите им софийски кътчета.

Идеята е сайтът да продължи да съществува и след събитието, за да може организаторите да допълват в него още hidden gems, или красиви софийски потайности.

Самите снимки с локациите ще бъдат изложени на голямата ротонда през целия период на феста, така че всички да имаме възможност да им се порадваме. Освен всичко това на феста те очакват и много музикални изненади. Кулминацията на събитието е през дългия уикенд 6 – 8 юли, когато избрани магазини ще предоставят допълнителни отстъпки или подаръци, когато в тях има гост DJ, който ще се грижи за доброто ви шопинг настроение. През цялото това време на голямата ротонда, декорирана с пуфове и големи LED екрани, Мартен и Rowand ще пускат музика. Подсказваме ти, че на място ще има и от супер готините тениски с логото на Urban Fest – лимитирана серия по модел на самия Мартен, които ще са твои срещу касова бележка на стойност минимум 50 лв. и по време на изпълненията на DJ-те. За финал ти съветваме да следиш програмата на събитието ето тук и те чакаме на едно истинско градско изживяване.

Ако пък и ти знаеш тайни и приятни местенца в любимата ни София, ще се радваме да ги споделиш с нас в коментарите.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори са в мола. Посети Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Всички подробности за събитието ще откриеш тук!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *