ЖЛЪЧ ЗВЯРА New Album Promo

0 коментара Сподели:

‘Звяра’ e името на новия албум на рап артиста Жлъч, който почитателите на хип-хоп музика очакват да излезе на 13.09 с шумна премиера в Маймунарника, София.

Жлъч е познат като един от най-изобретателните римотворци в страната, част от So Called Crew и съавтор на албуми като ‘Удар’, ‘Вода и вино’ и ‘Прилив’.

‘Звяра’ ще бъде разпространен на физически копия, стартирайки от премиерния концерт, където всеки желаещ ще има възможност да закупи CD с албума. За най-ентусиазираните ще се предлагат ограничена серия тишърти и вече познати издания на колектива So Called Crew. 

‘Звяра’ ще бъде изпълнен на живо в оригиналната си последователност на премиерата в петък, 13.09, от 19:00 в Маймунарника. По стара традиция на сцената ще се появят Григовор, Гена и Trasher от So Called Crew, а събитието ще бъде открито с ексклузивен сет от DJ DELightfull. Билети за събитието могат да бъдат намерени на сайта на bilet.bg, а входът с физическо копие от новия албум струва 15 лева на място. Още за събитието ще откриеш ето тук

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *