Дойде ли краят на партитата?

От днес до обозримо бъдеще кой трещял – трещял, купонът свърши!

0 коментара Сподели:

Всичко хубаво свършва, особено ако е свързано със забавления. Ако се нарисува крива на тази еклектична година, тя ще прилича на електрокардиограмата – много излежаване, а после изведнъж силни емоции и избухване. Лекинко се разглезихме напоследък да има партита. Пък макар и такива с работно време на детска дискотека. Просто беше сюрреално да гледаш как хора тропат пого и ръченица на Dubioza…в 21:13. За нелегалните рейвове с по 200-300 души на Витоша, направо нека не отваряме темата. Каквото се случи в гората, както знаем, си остава в гората.

И по-тежки партита сме виждали, но за точно тоя етап от историята тези си ни вършеха работа.

Сега обаче, всичко свърши. Ако се чудите какво ще стане тази вечер, мисля, че мога да ви разкажа. Снощи случайно присъствах на затварянето на бара на Кристал и споменът ми е пресен. Честно казано, за първи път в парти кариерата ми успявам да затворя заведение, преди да почне късна емисия на новините. Прибрах се вкъщи в час, който би зарадвал майка ми, докато бях ученичка. При това в състояние, при което чичко полицай не би ме накарал да духам. И като стана дума за властите – точно така приключи вечерта.

В 23:15 идват униформени господа, светват лампите и ви казват учтиво да напуснете заведението. На тях никой не може да им се пробва с пазарлъци като „Ама айде още по едно шотче де, ко ша стане“. Ситуацията е такава, че беше пределно ясно, ако някой си отвори устата, какво ще стане. Моето смело предположение е, че днес ще се повтори същият сценарий:

партито ще стане на тиква даже преди да е била 12 пъти камбаната, а Пепеляшка ще се прибере вкъщи трезва като репичка и с двете си пантофки.

Аз лично за себе си реших, че нямам нужда от тези негативни емоции. Имам достатъчно сериали по Netflix, Amazon и HBO GO да преживея някакъв си небрежен локдаун.

А това е, може би, най-добрата музика от 2020

Също така притежавам и известно количество спомени за партита, ей така, да ми топлят душата. Другите истории, които сме правили, пък са ми ги разказали в детайли. Вече е официално: излизам в парти пенсия до второ нареждане.

Кой трещял – трещял, копона за 2020 свърши!

Направи си здравословна закуска

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *