Най-специалните неща, за които си струва да се охарчиш на Black Friday

Кои са най-горещите оферти, валидни само на 20 ноември, които не би искал да изпуснеш

0 коментара Сподели:

Колкото по-тежка е годината, толкова по-чакан е Black Friday. Затова и 20 ноември 2020 отдавна e ограден в календара ни, а мястото където ще дебнем за най-яките оферти е едно: eMAG – най-големия електронен магазин и отдавна не просто магазин за електроника.

По традиция там са подготвили над 350 000 продукта на склад в различни категории –

от IT, през домакински уреди до мода, парфюми и козметика. Има и 185 000 оферти, ексклузивно за кампанията, от нейните Маркетплейс партньори, включително някои много специални предложения. Големите намаления събират големи тълпи, така че най-сигурният начин да се доредиш до тези оферти, е да бъдеш на линия сутринта на Черния петък в eMAG.

Ето и списъка със специални оферти в еMAG:

Произведения на изкуството

Art is the new bling-bling, както е казал класикът. Специалните оферти включват много красота за дома, включително даже оригинал на „най-българския“ художник Иван Милев с огромна отстъпка.

Диамантени пръстени

Ако е дошъл моментът за най-важния въпрос в една връзка, а и може би в живота, най-добрият приятел на всяко момиче те очаква на промо оферта с

отстъпка от 35% за диамантен пръстен.

Червено вино за колекционери

Една трудна за опазване колекция, но пък гарантирано страхотен подарък за ценители. Ако нещо покачва стойността и качеството си с годините, то това е червеното вино. Не всяко, но някоя от тези 3 бутилки на стойност 3000 лева – гарантирано.

Инвестиционно злато

В тези несигурни времена, има един безопасен начин да обезпечиш стойността на парите си, вече на цена без конкуренция. Все пак криптовалутите идват и си отиват – златото остава.

Здраве и красота

Красотата идва отвътре. Особено във времена на стрес като сега. Днес, повече от всякога, трябва да отделим онези екстра усилия, така необходими, за да изглеждаме добре. За целта ще намерите ваучери с атрактивни отстъпки за различни услуги, включително здраве и красота.

Ваканционни пакети

Ако има една мечта, която е обща за цялото човечество в момента, то това е „ваканция“. Където и да било, по-възможност по-далече от хола. Затова и атрактивните оферти с предложения за почивка в България и чужбина, ще ви се сторят като отговор на всички ваши вътрешните въздишки.

Рамка за дезинфекция

Никой не мечтае за портал за хигиенизиране, но понякога просто е добре да си имаш един.

Особено, ако разполагаш с офис сграда или бизнес със завиден човекопоток. Ако си от хората, които залагат на сигурността преди всичко, можеш да инсталираш един даже вкъщи, пред входната врата. Никога не е излишно!

Селекция автомобили

Черен петък е най-страхотният момент да си купиш нова кола. Не вярвате ли? Чуйте само офертата – джип Range Rover с 18 300 лв. отстъпка. И това е само едно от всичките горещи предложения.

Къща в Пампорово

При това не каква да е, а 3-етажен коузи шедьовър, разположен в полите на Родопите, със сауна, фитнес и лукс на следващо ниво, на цена от едва 2 милиона лева с впечатляваща отстъпка от 195 481 лв.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *