Хелоунски фотографии за „страшно“ настроение

Защото настроението не зависи от външния свят, а от нас самите

0 коментара Сподели:

Колкото и да не ти си вярва, октомври е към своя край, листатата по дървета официално са пожълтели, а дъждът тихо се сипе. В града цари една особена меланхолия и мистериозност, предвещаваща най-страшния ден от годината, в който

всички ужасяващи създания от нашите кошмари придобиват лица и бродят из софийските заведения.

Както на всеки друг празник, така и на Хелоуин може да срещнеш няколко типа хора, които имат особено отношение към този ден. Някои обичат да са all in в хелоуинския дух, прекарват месеци, планирайки кой страшен герой да бъдат, и още толкова, украсявайки апартамента си. Други го намират за поредната американска измислица, но пък го използват като оправдание да си накупят несметно количество сладки изкушения на промоция под претекст, че те са за децата, обикалящи за лакомства.

Трети пък просто го считат за разумна причина да върлуват по нощните заведения в търсене на най-вкусния кървав коктейл. Независимо коя личност най-добре те описва, можеш да признаеш, че вероятно неведнъж ти се е налагало да отидеш на някое тематично парти, да си пуснеш страшен филм или да сложиш някоя издълбана тиква пред вратата.

Макар да е 2020 и сякаш цялата година се усеща като празник на ужасите,

ние все пак се разровихме в дълбините на интернет в търсене на вдъхновения за идния 31 октомври. Подбрахме специално за теб най-любимите ни кадри, които носят толкова много настроение със себе си, че мигновено ще поискаш да се премениш в страшен костюм, старателно да издълбаеш някоя тиква или да опечеш вкусни сладки във формата на духчета.

Разхождаме те из историята на Зона Б5.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *