Когато жадуваш приключение през октомври: After Work Social Club vol. 14

Взимай мечтите си, най-ярките спомени и се приготви за пътуване. В този After Work честваме движението и свободата

0 коментара Сподели:

Go Guide After Work Social Club vol. 14 ще те отведе на приключение. Спускаме се до ул. „Будапеща“, за да те посрещнем като на другия край на света. Взимай мечтите си, най-ярките спомени и се приготви за пътуване. В този After Work честваме движението и свободата.

Събираме се в уютната градина на ADI'S COOK & BOOK, за да ти подскажем, че ако освободиш душата и тялото ще я последва.

Мястото

Може би познаваш Adi’s Cook & Book като място домакин на различни събития. Ако още не си бил там, следващата сряда ще можеш да се порадваш на интригуващия интериор, който мигновено те пренася някъде в приказките. На 14 октомври пишем история за приключение и те насърчаваме да мечтаеш. Разгръщаме следработната си среща в градината и дори да вали мястото е така устроено, че можем да бъдем навън под уютния балдахин.

Музиката

Зад пулта на четиринайсетото издание застава Габриела Вергилов.

Big shout out за това момиче, което има рожден ден в деня на събитието и ще го празнува с теб, нас и всички градски бохеми, с които ще се намерим на „Будапеща“ 31. Само ти припомняме, че Габриела е втория човек от България, след KiNK, пускал на Boiler Room. На After Work пък ще чуем и някои от чисто новите парчета на Вергилов, част от новия ѝ проект Empressa Bulgar, в който разгръща таланта на изпълнител, композитор, текстописец, режисьор и монтажист.

Освен коктейлите

Както знаеш – много държим на коктейлите.

Освен пивки напитки и този път сме приготвили няколко забавления, които ще те накарат да мечтаеш.

Ще можеш да събереш картини с думи, които според теб си асоциират, а те заедно ще станат част от декорацията на място за събитието. Известни личности и градски легенди пък ще запишат свои щури истории за приключения, които ще можеш да чуеш, за да се опиташ да познаеш на кого принадлежат. Накрая, но не на последно място ще можеш да се включиш в своеобразно състезание с хартиени самолетчета. Трябва само да „конструираш“ своята летателна машина от хартия и да я изпратиш на възможно най-далечно разстояние.

По всичко личи, че тази вечер ще се лети! Чакаме те от 18:30 в Adi’s Cook & Book на „Будапеща“ 31, а в Инстаграм сторита ще ти дадем повече подробности за локацията, така че ни следи.

За моментите, в които си си вкъщи – 5 сериала, които да не пропускаш през октомври.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *