Искаш ли да притежаваш (не)масово изкуство от KOTK?

Графити артистът и Jameson ти подаряват джага

0 коментара Сподели:

Jameson подкрепя градското изкуство не за пръв път. Като верен спътник на ърбан хората ирландското уиски този път изненадва с жестока колаборация с един от най-обещаващите артисти на графити сцената в България – Красен Димитров, по-известен като Kotk. Преди време работиха заедно по mural на Jameson в Head Hunters. Сега Jameson му предоставиха джага, която да превърне в произведение на (не)масовото изкуство. В продължение на две седмици на Facebook страницата им феновете можеха да дават предложения и да гласуват какви елементи да бъдат вплетени в единствения по рода си table art.

Играта на думи в името на тази Jameson кампания води директно към създаването на уникална джага.

Сигурни сме, че вече си наясно какъв графити магьосник е Красен Димитров – брилянтният му стрийт арт говори доста красноречиво. Момчето, което превърна една джага в нещо много повече, преди време говори с нас за графити изкуството, проекти, излизане от очертанията и вдъхновение. Ако искаш да прочетеш и за партньорството му с Jameson и проектите му, виж тук.

Като всеки артист Красен Димитров е запален по това, което прави. Страстта, която проявява в творбите си, личи в ярките цветове и свежите комбинации. Черпи вдъхновение от комикси и анимации и вплита елементи като звездички и стрелки, сочещи нагоре, почти във всеки проект.

Нашите палци определено са нагоре, когато се сблъскаме с творчеството му.

Имайки предвид избраните дузина думи за джагата (слънце, жп гара, гора, буре, кораб, куче, бухал, грамофон, детелина, котка, кактус и подкова), само гадаем в какъв фантастичен сюжет ги е вкарал Kotk. И то не просто като графит, а върху предмет за споделено забавление между приятели, които се събират вкъщи не само за белот, но и за добрата стара (колекционерска) маса за игра

От Jameson обещаха съвсем скоро да  ни я покажат. Един от гласувалите ще има късмета да я притежава, а другите награди са раница, кейс за лаптоп, мешка, чаша/кенче, карти за игра… всичките с неподражаем KOTK дизайн. За да спечелиш, ти трябва само малко ирландски късмет, както и внимателно да прочетеш правилата на играта точно тук.

Имаш време до 21 октомври.  

Облегни се на дивана и се наслади на някой от тези великолепни сериали.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *