Три нови научнофантастични сериала

За любителите на богатия жанр

  • 12.09.2020
  • от редакторите

И този месец се обръщаме към най-сигурния източник на кино съдържание в тези смутни времена – платформите за видео стрийминг, за да видим какво тресе студиата на запад в момента. Три супернови сериала, обединени от ключовите думи „сайфай“ и „драма“, се засилват към екраните ни, но определено не смятат да ни говорят за едно и също.

Вместо това ни показват богатството на жанра с три разнопосочни истории.

BIOHACKERS

Немскоезичният сериал на Netflix беше планиран за април, но заради някои сцени, които можело погрешно да асоциираме с пандемията, премиерата се отложи до август. Историята е за студентка по медицина, която попада в света на нелегалните генетични експерименти, докато едновременно с това разследва смъртта на брат си. Нещата изглежда ще са свързани.

AWAY

Мащабната продукция на Netflix е инвестирала не само в ефекти, но и в силен актьорски състав начело с Хилари Суонк.

Тя е Ема Грийн – съпруга, майка и астронавт.

Познай кои две свои житейски роли ще трябва да загърби за цели 3 години, докато води интернационалния си екипаж на сложна мисия до Марс. Резултатът е космически добър микс от приключение, дълг и семейна драма.

RAISED BY WOLVES

За някои присъствието на Ридли Скот в екипа е достатъчна причина да пробват сериала на HBO.

За останалите даваме още щипка инфо.

След като Земята става необитаема, двойка андроиди – Майка и Татко, се захващат да отгледат човешки ембриони на друга планета. Редът в този нов свят обаче е застрашен, когато след години на гости пристига кораб със земляни.

Ето и още 5 сериала, които не са за изпускане през септември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.