Тенденциите в грима, които да последваш с падането на листата

Цветове и блясък в очите

0 коментара Сподели:

Imaxtree, Allure, Vogue, Shutterstock

Сред хаоса, който е обзел целия свят, едно е сигурно тази есен – налага се да открием начин да избягаме от сивотата на ежедневието. Откриваме ексейпизъм, блясък и цветове в тенденциите за грим през новия сезон. От фантастични бляскави визии до по-ежедневни варианти,

виж кои трендове ни направиха впечатление:

Която и от тези тенденции да харесваш най-много, трябва да знаеш, че красивите мигли никога не излизат от мода. Постигаме ги с помощта на Lash Sensational от Maybelline New York, която тази есен е с нова формула и опакова, но със същата култова четка. Сигурни сме, че се сещаш каква е веднага – онази с ветрилообразна форма и способност да накара миглите ти да пърхат от обем. За новия сезон спиралата е обогатена с масло от дива роза, което спомага за мекотата на миглите и комфорта, по време на носене. Все пак никой не иска ронеща се спирала или скъсани връхчета на миглите, нали, защото със сигурност не стоят добре колкото и интересен да е гримът. Четчицата пък се грижи за ветрилообразния ефект на миглите, като разделя всяка мигла и увеличава обема с десетте си слоя, за да превърне погледа в разкошна сензация. 

Артистичен поглед

Графичните очни линии и тази есен са нещо, с което да приковеш погледите към себе си. Цветни или монохроматични, очните линии никога не излизат от мода. Тази година можеш да разнообразиш визията си с по-дръзка големина или нестандартен цвят – защо не заложиш на някой от цветовете на Pantone

– Classic Blue или Lush Lava?

Освен с цветовете можеш да експериментираш и с мястото на нанасяне – тънка линия над клепача ще добави още повече дълбочина към погледа ти за неотразима семпла визия.

Кристали и още кристали

Този тренд може би не е най-подходящ за ежедневна визия, но присъства на всяко модно ревю и определено заслужава място в живота ни. Можеш да скочиш на влака, без да ограждаш очите си с големи кристали – няколко малки във вътрешното ъгълче на очите ще добавят блясък към тях и ще разнообразят визията ти. Веждите също могат да изглеждат по-специално с някое и друго камъче.

За целта използвай лепило за изкуствени мигли, с което да прикрепиш кристалите.

Внимавай да не нанесеш лепилото върху косъмчетата, за да не се наложи да се разделиш с тях. Tip: ако все пак се случи, използвай олио за премахване на грим, за да ги спасиш.

Готически нюанси

Ако си падаш по по-драматичните визии, ще те зарадвам – готическите елементи тази година са издигнати на пиедестал.

Опушен поглед или тъмни устни – изборът е твой.

Не бих препоръчала да залагаш и на двете в една и съща визия, но you do you! Все пак специалистите съчетават тъмните погледи с лек балсам за устни, а вампирски обагрените устни – с пърхащи мигли и чисти клепачи.

Ето и петте сериала, които да не изпускаме през септември.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *