Go Guide After Work Social Club vol. 13: картините на доброто настроение оживяват

Срещаме се на "Оборище" 5

0 коментара Сподели:

Вече сме се срещали. Спомняш ли си градинката на „Кристал“, покрива на Puzl, най-добрата гледка към София от Ozone? Или сме танцували в Koncept Space? Пили сме коктейли в „Спутник“? Не, може би сме се срещнали в сряда преди около две седмици, в бар „Петък“. Може и да си забравил за някои от тези срещи, но не се притеснявай, най-любимите ни знаем, че предстоят. Е, този път те каним на среща на място, на което никога досега не сме били. Ще се видим на „Оборище“ 5.

Картините на доброто настроение оживяват по време на After Work Social Club vol. 13.

Срещаме се максимално близо до изкуството и всичко, което гали тънките струни на въображението ни – в OBORISHTE 5 Gallery and Hall. Събираме на едно място най-хубавото от парти и културния живот на столицата и те каним да се насладиш и на двете по неподправения начин, който може да се случи само в сряда след работа.

Едно от най-красивите арт пространства на София ще се превърне в локация за последния After Work Social Club за септември.

След 18:30 вдигаме завесата, оставяме всички всекидневни неразбории настрана и ставаме част от изкуството.

Приготви се да попишем малко в стил хайку или да „влезеш“ в черната кутия на Фелия Барух. Ако си на вълна седмо изкуство, пък на място ще те очаква коафьор, който ще те преобрази точно така, че да се почувстваш като филмова звезда. На място ще бъдат и приятелите ни от Avene, с които ще отбележим 30-ия рожден ден на марката. Ще можеш да се включиш в игра, от която да си спечелиш страхотни награди, така че следи Go guide и Avene в Инстаграм, за да научиш повече и разбира се, ела на място, за да се включиш. 

Както винаги, така и този път входът за събитието е напълно безплатен. Музиката е под съпровода на DJ Emma, а цялата ни среща ще полеем с пивки напитки (само да внимаваме с картините!), този път с благодарност към Perrier и както винаги те очакваме след 18:30 ч.

Тук ти споделяме кои са 7-те най-чакани филма тази есен

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *