Как да превърнеш всеки празник в приказка

Emotions factory: запечатано с целувка

0 коментара Сподели:

Когато две сестри, за които дяволът е в детайлите, погледнат живота право в очите, животът им намига и просто се оставя в ръцете им. Гледайки на земните ни дни като на гирлянд от незабравими събития, чрез онлайн магазина за парти украса Emotions Factory Краси и Жени придават уникалност и стил на всеки миг.

А най-хубавото е, че независимо дали става въпрос за сватбен ден, детски рожден ден или обяснение в любов, можем да участваме в сценографията на собственото си щастие!

Жени и Краси са истински градски вълшебници. Само че вместо с вълшебни пръчки, творят чудеса с труд, любов и отдаденост. За да въртиш една фабрика за емоции, не е нужно да гледаш на живота като на безкраен празник. Нужно е да превръщаш всеки празник в безкрайност.

Виж и защо трябва да притежаваш декоративни възглавнички.

Темите и поводите наистина са безкрайни – от купон за разкриване пола на бебето през моминско, та чак до градинско парти. А фабриката за емоции ни осигурява океан от внимателно подбрани декорации с изчистен дизайн.

Emotions Factory не само внася иновативност и качество на пазара за парти артикули, но и ни позволява да добавим стойност към своя празник, като избираме сред разноо – бразие от красиви и цветни балони с конфети, стилни парти аксесоари, висяща украса, актуални дизайни на рамки за парти снимки или пожелания… Избираме по категория, тема и цвят.

Защото животът е твърде кратък, за да го живеем без конфети от сърца и висящи звезди от злато! 

В какво можем да превърнем терасата вкъщи може да разберете тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *