Остави професионалистите да свършат пазаруването вместо теб

Когато нямаш време за обикаляне по магазините или онлайн шопинг

0 коментара Сподели:

Скъпи, Go Guide,

надявам се дрехите, които избрах за теб, да ти харе­сат. След като попълни въпросника ни, мисля, че усетих накъде духа вятъ­рът в гардероба ти… От­дели време, за да пробваш дрехите, и прецени кои от тях искаш да запазиш. Раз­бира се, може някои от тях да не ти харесат – това не е проблем. Просто ги изпрати обратно при нас напълно безплатно! Това ми помага да направя още по-добра селекция за теб със следващата ти поръч­ка! Поздрави, Мирослав!“

Ето какво открихме най-отгоре в кутията, която пристигна в офиса ни.

Отпихме от напитката подарък, развързахме гриж­ливо завързаната канапена връв и пред очите ни оживя дрескодът на лятото.

При това избран специално за нас! STYLIZE.BG е онлайн услуга, която предоставя наистина персонализирано пазаруване за нас и нашето семей­ство.

Попълваме профила си и личен стилист подбира дрехи, които отговарят на нашите вкусове, нужди и бюджет.

Всяка кутия съдържа специално избрана селекция от дрехи, обувки и аксесоари, които пробваме у дома. Просто запазваме дрехите, които харесваме, и изпраща­ме останалите (доставката и връщането са безплатни).

Няма да повярваш, но идеята за STYLIZE.BG се ражда също толкова магически – в пълната с чудеса „кутия“ на един следобед в Австрия… Точно така! По време на един лежерен следобед в Залцбург бъдещият създател на STYLIZE.BG и тогавашен служител в IT отдела на Red Bull Мирослав Лазаров си говори със свой приятел. Оплаква се, че има нужда от нови дрехи и че пак ще се наложи да изгуби поне няколко часа в лутане из молa. Тогава неговият събеседник му споделя, че от известно време ползва личен стилист, който върши това вместо него. А Миро веднага се сеща за все по-натовареното ежедневие на хората в България и как

вместо да губят часове в обикаляне и мислене на стилни комбинации, могат да делегират задачата на професионалисти.

Мирослав бързо разказва за своята идея на брат си, а останалото е… история.

От STYLIZE.BG Go Guide си избра рокля Vila, тениска ESPRIT и панталон Atelier Gardeur, с които да покорява нови градски върхове!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *