Go Guide After Work Social Club vol. 10: на седмото небе

Един от най-новите барове в София става домакин на After Work Social Club и то за десетото издание

0 коментара Сподели:

Поемаме дъх, затваряме очи, броим от 9 до 1 и обратно. Безистенът на КЕВА, пълен с градски хора в средата на август; един покрив, облечен в жълто от слънцето; коктейли и джипси музика в градината на The Cocktail Bar;„Кристал“ е цветен и мистичен; партито за всички сетива, a след това вкусът на вкъщи в „Спутник“; любовните стрели на Купидон; Франция е в София; и всички бяхме във филма. Броим от 1 до 9 и обратно, издишаме, може да е от насищането с кислород, но някак чувството е като в облаците. А може би е от срещите с всички разнородни градски агенти, които си организирахме досега. Девет издания на After Work Social Club минаха и точно както през август преди една година, и този събираме София на едно място – социалният клуб на Go Guide.

Десетото GO софийско събитие за след работа ще те изпрати на седмото небе.

Буквално – разкриваме гледката от Ozone Skybar & Lounge или барът на върха на Grand Hotel Millennium Sofia. Един от най-новите барове в София става домакин на After Work Social Club и то за десетото издание. Как по-добре да празнуваме освен с парти в облаците или на 120 метра над града?

Не можем да ти обещаем, че ще се прибереш навреме в сряда вечер, за да си свеж в четвъртък сутрин, но със сигурност обещаваме гледка, която си заслужава да останеш до края. Затягаме коланите и се готвим за излитане от 18:30 ч., а още в първите минути в музикално отношение ни помага Dragoe, чиято музика ще те накара да се заслушаш. Но не се изкушавай от Shazam бутона в смартфона, а се остави на разнообразието от инди електроника и мелодични денс синтове.

За бърз старт и заход по пистата до седмото небе, зареждаме настроение в изстудени чаши.

Наздравици в най-блажените часове от денонощието вдигаме с BULLDOG Gin и Rum Brugal в компанията на Schweppes. Срещаме те и с Bononia Estate – let your spirit fly, които пускат на свобода духа от винената бутилка.

Празнуваме десетото парти като отново избираме сряда, защото уикендите може да са отредени за забавления по морето, но средата на седмицата е събирателна за всички градски хедонисти и бохеми, хипстъри и тренди хора.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *