Кето хляб за 50 лв: остроумни коментари от социалните мрежи

Кратка но съдържателна селекция на най-популярните мнения

0 коментара Сподели:

Savini избухнаха с цена за слайс, интернет отговори подобаващо. Социалките ни заливат с остроумия, ето част от тях. Като истински ценители на хумора и иронията

Подбрахме нашите най-любими статуси по тази наболяла тема напоследък в една кратка, но съдържателна селекция:

Venci Micoff:

…по бай Тошово време един слайс кето хляб струваше 8 стотинки д**ба…

"Работиме много

работим от сутрин до здрач

но слайсът е малко

но слайсът не стига, деца

И в ваште очи

стаен е ужас свиреп:

5 лева за слайс Кето Хлеб!"

Вапцаров от хипстърския му период

Голям слайс хапни, голям кето хляб не купувай…

Той беше толкова заможен, че веднъж си купи два кето хляба от Савини…

Каним те на Go Guide After Work Social Club vol. 9.

Драго Симеонов:

Стига с тоя хляб. Ориентирайте ме къде предлагат кето торта Сахер?

Любомир Лъчезаров:

Правя страхотен кето хляб за 20лв. Манете ги тия мошеници! Който иска – лс!

Атанас Терзиев:

Чувал съм, че половин слайс (за 2,75 щото се губи отстъпката при количество) лекува диабет, гастрит, тежка форма на газове, простатни проблеми, парене при изхождане по малка нужда, силно окосмение на гърба и пърхот. Гайс, това може да е некст левел в гастрономските лечения, честно. Представете си колко куул ще е, ако с един хлеб помогнем на половин Африка да се спасят от пърхот.

Мега найс, гайс.

Софийският либерал:

Гайс, приятелката ми Savini за пореден път надмина всичките ми експектейшънс с този делишъс кето бред и то само за 50 лева! А може да го пробвате и на слайсове, куул райт? В милата ни родина се случват и хубави неща.

Mruvka – Bulgarian ANTI-Vegan Community

Ама значи, малко да ви изпуснем от поглед и почвате с простотиите.

Кето хляб – 50лв. Петстин грама – 20лв. "Слайс"-че: 5лв. Евтинийка бе! Кво му плащаш. Интерисуваме се, дали продават насипно трохи и на каква цена? Щото ний мръвкоядите сме бедни клошарчета, такъв скъп "здравословен" леб не моем си позволиме бе ей, палячета!

Евгени Папазов:

Кето бело май е по-добре.

Иван Братанов:

Ако го ям с маргарин на тая Савина дали ще й стане нещо?

Петър Петров:

Дюдс, търся органик лютеница от домати расли на южен склон и пъдпъдъчи кренвирши с премахнати мазнини, да комбинирам със слайсовете. Бюджет 250 лв.

Бойко Недялков:

За 50лв кето хляб, просто бих си мазал пастета върху пържола

Съсипаха я тая държава, вече е скъпо и гладен да стоиш!

Еленко Еленков:

Грилован слайс

Letiashtata Kozzila Erato

Здравейте, приятели

От няколко часа насам се вихри спор във фейсбук за един кето хляб на некаква пекарна в синя зона, дето струвал 50 лева.

Можело ли, викат възмутени граждани, хляб да струва 50 лева, не ви е срам. Други граждани, които са врели и пекли в хай левъл хлебопроизводството обясняват, че това е КЕТО ХЛЯБ и само бадемовото брашно е 35 лева килото и вие, селяни прости, колко искате да струва? Освен това имало вътре и моцарела и хуск. Хуск имало.

И се чудя дали тоя кето хляб с моцарела и бадем ми трябва.

Знаете ли какво ми трябваше наскоро? Сервиз да ми оправят задната броня и то бързо, щото една пача ме тресна отзад на един светофар. И аз хубаво намирам сервиз и даже трябва да си взема колата  днес и се обаждам и викам "Готова ли е?" и те ми викат "Утре елате" и аз като се разкрещях. И те ми викат "Спокойно!". Викам "Не ми викайте спокойно, ГОСПОДИНЕ, а ми дайте колата в срок, като преди това ми върнете обаждане в колко часа точно ше е готова." И той вече ми вика (ама такова, крещи ми) "Спокойно" и аз му викам "Ма Вие не знам защо ми викате "спокойно" като сам не сте спокоен! Шестнайсет пъти ми креснахте "спокойно"!!”

Затворихме си спокойно и после се качих на едно такси, което да ме закара до сервиза. Такситата са супер необходимо нещо, не са като кето хляба. И тоя кара по Цариградско и някъв го натиска отзад и той крещи с всичка сила. "Майкатипростамръснадаумрешдано", а аз слушам музика на слушалките и се бях малко разсеяла и чувам, че тоя ме псува и викам "Коя майка е проста бе, какви ми ги говориш, бе?" И той ми вика "Не на тебе, бе! Е на тоя! Майкамупроста, да го духа прегърбен цел живот!!" И гледам – верно. Некъв опел избушен включил аварийни и се ръга в скоростната лента в час пик. Деба и простите хора.

И отивам в сервиза и си взех колата и бяха затворили Добри Войников за ремонт, та трябваше да обръщам и да обикалям и си викам "Една шахта не можете да оправите цел месец, дебили нещастни".

И не знам дали ми трябва тоя кето хляб. Може би една голяма ракия. С хуск.

Savini Gelato:

Спокойно можем да кажем, че най-добрата закуска в града е на ул. Сан Стефано 9. Добра е, защото ни пука и печем всичко от нулата.

French Toast?! Ние го правим всеки #weekend с домашен пан бриош, потопен в био мляко, био яйца, истинска ванилия от о. Мадагаскар, френски ликьор Grand Marnier, наша селекция подправки от Индия и висококачествено масло от центрофугирана сметана; ванилов крем #fromscratch, ирански шамфъстък (един от най-добрите в света; заедно с този от Сицилия и по-специално Бронте), пресни горски плодове и ванилена пудра захар, която си правим сами без ванилин, палмова мазнина и други гадости!

Ние НЕ правим компромис с нито един продукт,

защото това би означавало да направим компромис със себе си и здравето си! Не, благодарим – ще оставим това на другите. 

Ето няколко предложения за забавление на открито.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *