Jameson представя: пет трилъра за голямото синьо

Слагаме акваланга и се гмуркаме в дълбокото с някои от най-добрите трилъри с участието на морето

0 коментара Сподели:

Знаем, че в мечтите ти лятото е свързано с безбрежно син хоризонт, набразден единствено от прехвърчането на влюбена чайка, но този месец жаждата ни за съспенс надделява.

Слагаме акваланга и се гмуркаме в дълбокото с някои от най-добрите трилъри с участието на морето.

Jameson разрежда напрежението…

The Big Blue (1988)

Един от ранните успехи на Люк Бесон ни потапя надълбоко. Майол (Жан-Марк Бар) иска да победи световния шампион по свободно гмуркане Енцо (Жан Рено), с когото се познават от деца. Съперници и приятели, те са свързани от морето и дори Джоана (Розана Аркет) не успява да разсее обсебеността им към голямото синьо…

А тук те разхождаме по Черноморието.

Underwater (2020)

Група океанолози ни карат да забием котвата на интереса си на 12 км под морското равнище. Когато подводната им лаборатория е увредена от земетресение, става напечено. Те трябва да напуснат убежището си, а земетресението е най-малкият им проблем. Да има вземане-даване с вампири се оказва разходка с лодка за Кристен Стюарт…

47 meters down (2017)

Ужасът на океанските дълбини и паниката от дебнещите хищници нарастват с всеки метър надолу… И дори хладнокръвното (на моменти) държание на двете сестри Лиса (Манди Мур) и Кейти (Клеър Холт) не може да ги потуши. Двете са на ваканция в Мексико, където срещата с двама „мехико мачос“ обръща живота им завинаги.

The Shallows (2016)

В търсене на утеха след смъртта на майка си, Нанси (Блейк Лайвли) поема със сърфа към самотен плаж в Мексико. Нещата са спокойни само за миг, преди да поемат в кръвожадна посока, когато Нанси разбира, че не е сама във водата. След близка среща с бяла акула, тя има цял филм време да измисли как да стигне обратно до плажа цяла.

Sphere (1998)

Когато на дъното на океана е открит космически кораб, екип учени слиза да направи първия контакт с него. Нещата бързо стават странни – намерена е и метална сфера, около която започват да се въртят всякакви ужасяващи случки (с жертви, разбира се). Дали учените ще разгадаят тайната на откритието си, преди да е станало късно?

Ето няколко предложения ако си търсиш какво да гледаш този месец.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *