Събития през седмицата в София: 13-17 юли

Седмица под звездите

0 коментара Сподели:

Макар и в града, нищо не може да спре желанието ни да излезем измежду четирите стени. Тази седмица сме под открито небе, посрещайки неволите и успехите, гледайки най-яките филмови ленти и слушайки музиката, която докосва душата ни.

Вибрираме на лятна чил вълна, присъедини се към нас и виж къде да ни намериш.

FUCKUP NIGHTS SOFIA VOL.21
Вторник, 19 часа, Кино Кабана

Ако още не си присъствал на събитие на Fuckup Nights, ще те брифираме накрато. Това е глобална поредица от събития, която празнува поемането на риск и привества грешките, които допускаме по пътя към растежa. Всеки месец, в над 300 града по целия свят, няколко души се изправят пред публика, за да споделят смело своите професионални "провали", цената, която са платили за тях и уроците, които са научили. Тази седмица ще имаме удоволствието да чуем историите на Гергана Радович, Анна Цолова и Александър Пейчев. Какво интересно имат да ни кажат – холистичен терапевт, ТВ журналист и продуцент – за успехите и неволите в живота и кариерата, ще чуем под звездите на територия на Кино Кабана.

ОСТАВА НА ЖИВО В БАР ПЕТЪК – 14.07.2020
Вторник, 21 часа, Бар ПЕТЪК

Нека си признаем, че отдавна мечтаем за акустичен лайв в бар ПЕТЪК. В разгара на лудото и дългоочаквано горещо лято 2020 музиката и любовта могат да освежат юлските ни страсти. Музикантите от Остава определено знаят как да се справят с нажежена обстановка, а Свилен Ноев и Георги Димитров Георгиев ще ни накарат да изживем една вълнуваща вторник вечер с любимите на всички песни на групата. Очакваме те в бар "ПЕТЪК"  – ще има шоколадови звуци и океани  от слънчогледи с "Внимание" за всичко вълнуващо, което предстои и "Стоп"  на всякакви негативни мисли и скуки около нас.

GO GUIDE AFTER WORK SOCIAL CLUB VOL. 8
Сряда, 18:30 часа, KANAAL

Go Guide After Work Social Club се завръща на 15-и юли, за да празнува всичко, което ни липсваше през последните месеци.

Tемата на осмото издание на социалния ни клуб е вдъхновена от Франция,

a в и около Kanaal ще се постараем да те телепортираме, поне мисловно, колкото е възможно по-близо до Айфеловата кула. Спретваме пикник, насред центъра на София, и се пренасяме в Париж от 30-те и 40-те години.Озвучаваме емоциите си с джаз в стила на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели под съпровода на Влади Михайлов (виола) и Борислав Илиев (китара), а зад пулта застава Paci.

CINEMA UNDER THE STARS – СТАДИОН РАКОВСКИ
От четвъртък до неделя, 20 часа, Стадион Раковски

За поредна седмица магията на киното завладява София! Това лято Cinema Under the Stars кани теб и твоите близки, приятели и колеги на серия от вълшебни кино вечери под необятния простор на нощното небе. В приятната компания на звездите, луната и майсторите от нашия Food Court всяка седмица на стадион Раковски ще имаш възможността да се насладиш на любимите си актьори и международни филмови ленти, вкусна храна, вълнуващи коктейли и много изненади в една незабравима обстановка.

Очакваме те и тази седмица от четвъртък до неделя на стадион Раковски, за да се потопим заедно в любимия ни свят на киното –

този път с филмовите заглавия „Всичките пари на света“, “Бърлога на крадци“, “Ема” и “Аладин“.

ИВО ДИМЧЕВ –  КОНЦЕРТ
Неделя, 20 часа, Южен парк, Зад музей Земята и хората

Намерихме перфектния начин да завършиш седмицата – в комбинация ще задоволиш и жаждата за култура, и тази за красота – всичко на едно място. В неделя вечер се отправяме към Южен парк, в частта му зад музея „Земята и хората“. Там ни очаква нашият любимец Иво Димчев, който ни е подготвил концерт-пърформанс. Събитието е част от фестивала Sofia Summer Fest – Открито за култура! Ще те видим там.

А тук те разхождаме по Черноморието.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *