5 предложения за романтичен Getaway

Избягай от града и се отдай на романтиката на Черноморието

0 коментара Сподели:

Любов. Необяснима. Нестандартна. Необятна. Виждаме я, чуваме я, усещаме я всеки ден. Не е нужно календарът да показва датата 14 февруари, за да позволим на романтиката да ни обгърне и да направим нещо специално за половинката. Именно защото няма по-подходящ момент от летния сезон, за да изразим любовта си по креативен и различен начин, ние сме ви подготвили пет прекрасни местенца по нашето Черноморие, които ще изпълнят сърцата на всяка влюбена двойка с още по-силни чувства и романтичен магнетизъм.

Автокино Варна

Всеки знае, че киното е един от най-предпочитаните избори за романтична среща сред влюбените. Понякога обаче посещението на киносалона може да се изтърка и да изгуби притегателната си сила, с която да впечатли половинката. За да сме сигурни, че всеки от вас ще успее да изненада любимия с гарантиран успех, Go Guide Автокино под звездите пуска котва в морската столица Варна.

На 25, 26 и 27 юни точно от 21:30 часа ще се насладим заедно на три български филмови продукции – “Ятаган”, “Екшън” и “Завръщане”.

С 14×8-метровия екран, разположен на Морска гара, перфектната видимост от всяка кола ще е гарантирана! Побързайте да вземете билети за вас и половинките си, защото следващите вечери ще бъдат вълшебни!

Прожекциите се организират с генералната подкрепа на нашите партньори от PokerStars – водещ работодател в iGaming индустрията, които ни дават възможността да споделяме всички тези запомнящи се моменти заедно.

Остров Света Анастасия (Бургас)

Ако си търсите преживяване, по-вълнуващо от ден, прекаран на плажа, то определено трябва да посетите остров Света Анастасия заедно с любимия човек. Достатъчно е само да се качите на малко корабче, с което да попътувате десетина минути, преди да се озовете на бряг насред морските води.

Там ще намерите закътано заливче, където да поработите над летния тен,

музей, който ще ви върне в миналото, и не на последно място – морско ресторантче, където ще може да опитате от специалитетите на острова. За малко да забравим – за двойките, които искат да прекарат вечерта на това идилично местенце още по-автентично, на разположение е и хотел “Света Анастасия”. 

Разходка с лодка (Ропотамо)

Топъл следобед. Тиха река. Кипяща от живот природа. Оставете се заедно с половинката си на пеещите бързеи на река Ропотамо и се впуснете в приказно пътешествие с лодка из едно от най-красивите кътчета на България. По пътя ще се насладите на изумителна гледка, включваща планински ридове, скални феномени, таен залив и пясъчни дюни, които ще ви накарат да притаите зашеметени дъх. Романтиката във въздуха и дори във водите е гарантирана!

Плаж Силистар

Само на броени километри от турската граница намираме златистите пясъци и кристалночистата вода на плаж Силистар. Усамотено и сюрреалистично, това местенце ще накара всяка двойка да изпита любовта по нов, по-силен начин. Нищо не липсва на този романтичен пейзаж –

природата е в разцвета си, диви птици обсипват небето, а усещането за сърф приключение присъства както никога досега. 

Стария град (Несебър)

Какво по-добро предложение за романтична вечер с любимия човек от вечер на брега на Черноморието… но в градска среда? Когато е време за малко почивка от горещите пясъци по плажовете, слънцето залезе, а уличните светлини заблещукат примамливо, старият Несебър се превръща в райско кътче за всеки влюбен. Представете си само – първо бавна разходка из централните лъкатушещи улички чак до старата мелница в центъра, после няколко спирки в малките сувенирни магазинчета и накрая можете да си представите. Вечеря на брега на морето.

Само вие двама и безкрайно простиращият се морски хоризонт. Идилия.

 За киноманите тук подбрахме 10 филма, в които са разказани музикални биографии.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *