3 предложения за по-бюджетно синьо лято

Как да спестиш пари, без да се лишиш от удоволствия

0 коментара Сподели:

Вероятно вече плануваш какво да правиш през август и къде да отидеш. За да не се налага да живееш на хляб и сол преди и след летните си приключения, сме ти подготвили 3 съвета за по-пестеливо харчене. С тях няма да ти се налага да заделяш всяка стотинка, а лятото ти може да е също толкова пълноценно.

Ето ги и тях:

Синеморец

Любимото море тук някак синее по различен начин. Усещането за вкъщи те завладява, а селцето накрай България приветства всяка душа. Искряща вода, осезаемо спокойствие и невероятни смокинови дървета – ако знаеш за какво говорим, знаеш. Разходка с каяк по Велека ще ти даде усещане за тропиците, а

на Силистар, където морето целува небето, можеш да усетиш истинския земен рай.

Вместо да отседнеш в голям луксозен хотел, избери по-истинското усещане на някоя синеморска къща. Бабите в селото ще те приютят за много по-малко пари и ще ти предложат много повече магия и преживявания. Ако си почитател на по-истинските усещания, със сигурност няма да съжаляваш, ако предпочетеш този вариант.

Alcatel S1

Ако имаш нужда от нов телефон знаеш колко скъпо може да ти излезе тази инвестиция. Oт 2007, когато излезе първият iPhone, визията за смартфоните се е променила значително. Наследниците на империята на Стив Джобс продължават да предоставят премиум качество на по-високи цени, но други марки, които плавно навлязоха в този отрасъл, бързо откриха работещ бизнес модел. Вместо да се състезават с iPhone във високия клас продукти, те създават все по-достъпни апарати с характеристики, достойни за сравнение.


снимка: HiComm

Пример за точно това е новият Alcatel S1, който е интересно предложение. Влиза в категорията на най-достъпните смартфони на пазара, а функционалността и стойността го поставят на челните места. Дизайнът му е изчистен и красив, а на гърба те очакват цели три вградени камери. Разполагаш с една 13 МР широкоъгълна, една 5 МР ултра широкоъгълна и една 2 МР теле/макро камера плюс 5 МР селфи камера отпред. Ако има модел, който достатъчно добре да аргументира избора на достъпен смартфон, то този определено е такъв. Здрав, лек, разумно бърз, изненадващо добре екипиран с екстри за цената си и с меко казано, впечатляващ живот на батерията,

 Alcatel S1 е емблема на концепцията „По-малкото е повече“.

Гръбчето му пък е синьо, за да отива на летния ти цветови код.

Стар деним

Късите дънкови панталони са must have всяко лято. Качественият деним обаче може да струва доста. Предлагаме ти да спестиш пари, без да жертваш визията си, а именно – развихри се в гардероба на майка си и извади всички дънки от 80-те, които събират прах в дъното на рафта. Шансът да са добре запазени и със страхотна кройка, е доста голям. Ако размерът бяга, винаги има шивачи, които да коригират талията ти или да добавят елемент, чрез който да рециклираш вече наличното в нещо модерно. Друг вариант е да обиколиш секънд хенд магазините из града, които са дом на безброй находки. За малка част от продажната цена можеш да откриеш любимите си марки и модели, които не са налични в моловете. Освен че ще подкрепиш движението към по-устойчива мода, парите в картата ти ще устоят малко повече.

Ако търсиш по-интересна визия, със сигурност можеш да заложиш на аутфит от вторите употреби!

Ако имаш нужда от идеи как да си съчетаеш новите деним находки, виж тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *