Masterclass: направи си сам вкъщи яйца Бенедикт, лесно е

Вдигаме кулинарното си ниво с най-добрите майстори

0 коментара Сподели:

На 6 и 7 юни ще се проведе вторият онлайн фестивал, в който главни действащи лица са някои от най-цветните музиканти, диджеи, илюстратори, комици и градски герои, които добре познаваме от софийската сцена. По добра традиция излъчваме от любими заведения, градски и арт пространства в София, за да минимизираме несгодите и да дадем фулскрийн на хубавия живот. С генералната подкрепа на Takeaway.com, които доставят до нас вкуса на познатото въпреки необикновения живот напоследък.

Не крием пристрастието си към кулинарните изкушения на града и както знаеш, обичаме да споделяме най-доброто от гастро сцената с теб. Този уикенд обаче преминаваме всички граници и идваме в твоя дом с най-добрите майстори на вкуса. Отново сме ти подготвили вълнуващи приключения, които да забъркаш в кухнята си.

Кулинарните класове, които сме предвидили, са гаранция, че ще се превърнеш в личния мастър шеф на дома ти.

Този уикенд ще ще се отдадем на майсторското приготвяне на домашно тесто за хляб и пица. 

Ще се учим от самия майстор на ресторант La Terra – Радостин Кирязов. Запретваме ръкави и се впускаме в целия процес на земесване, втасване, та чак до приготвянето. Ако тези думи ти се струват малко или много неясни – то сега е моментът да дигнеш едно ниво в кухнята. 

Домашен хляб и пица – ръчно приготвени от теб – това е рецептата, която може да примами всеки твой приятел на перфектното гости у дома.

Става ли дума за кулинарни майстори, сме ти подготвили и още една изненада. Няма как да пропуснем The Master of Eggs – Йоана.

Във второто издание на онлайн фестивала ще разбием табуто, че прочутите яйца Бенедикт са нещо сложно. 

На помощ идва Йоана, която ще ни преведе през всички стъпки, така че да успеем да приготвим любимото брънч изкушение и в домашни условия.

Не се колебай да разбъркаш фестивалните емоции с нещо вкусно. С Go Guide Online Festival vol.2 надникваме зад кулисите на най-добрите готвачи от града, за да ни разкрият някои от най-добре пазените си тайни.  

Какво още те очаква на фестивала виж тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *