Един уикенд на Каваците

Спортът е здраве, здравето - щастие, щастието - спорт

0 коментара Сподели:

В първите дни на свобода и свеж въздух, когато лятото срамежливо наднича над рамото на юни, спортовете на открито ни обещават нещо, което много ни липсваше докато бяхме затворени. А сега си представи съчетание на спа почивка, морска ваканция и тенис турнир в едно!

Кортовете са нещо, което неистово ни привлича, особено през по-топлата част на годината.

Мечтите да се позиционираме под лъчите на слънцето и да хванем в ръка познатата ракета стават все по-реалистични. За поредна година си мислим как да плануваме ваканциите си, а заради ситуацията последните месеци, повечето планове бяха отстреляни с въздушна пушка.Това обаче не значи че трябва да стоиш на едно място и да пропилееш слънчевите дни. Спортният туризъм е супер подходящ за зареждане с позитивни вибрации. Имаме и нещо конкретно предвид.

Weekend Tour за поредно лято

прогонват облачното настроение и с много финес ни хвърлят на корта.

Подготвили са Green Life Tennis Weekend – тридневно събитие, пълно с много тенис и забавления, сред прекрасните гледки на Каваци до Созопол. Тенис уикендът в Green Life ще се проведе от 12 до 14 юни в Green Life Resorts 4*.  Независимо дали си фен на спорта, или просто искаш да опиташ нещо ново, уикенд тур на Каваци определено е примамливо предложение.

Ако три дни на морето не ти стигат –  слушай внимателно. За последен пристан на лятото запази и датите 8-13 септември, когато Каваци ще са украсени от цяла седмица игри– индивидуални и за двойки, лагери и много допълнителни занимания.

Готвим ти Go Guide Online Festival. Какво още те очаква виж тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *